علی مستوفیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با صدور مجوز برای راه اندازی این مراکز یکهزار و ۳۹۲ میلیارد ریال در بخش گردشگری استان سرمایه گذاری و برای ۸۸ نفر اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.
وی عنوان کرد: این تاسیسات گردشگری در شهرستان های شیروان، بجنورد، اسفراین، مانه و سملقان و گرمه ایجاد خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسانشمالی ادامه داد: پروژه هایی که موافقت اصولی آنها صادر شده شامل اردوگاه، مجتمع گردشگری، اقامتگاه بومگردی، توسعه مجموعه اقامتی پذیرایی در مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی و سفرهخانه سنتی است.
مستوفیان یادآور شد: خراسان شمالی دارای مناطق نمونه گردشگری زیادی است که با توجه به قرار گرفتن این استان در جاده مواصلاتی، حوزههای تفریحی و سرگرمی، نیازمند سرمایهگذاری بیشتر است.
وی تاکید کرد: اینک نیز اولویت سرمایه گذاری استان در مسیر راه اصلی از جنگل گلستان تا فاروج است.
فعالیت ۲۵ دفتر خدمات مسافرتی
مستوفیان با اشاره به صدور مجوز یک دفتر خدمات مسافرتی در اردیبهشت ماه سالجاری گفت: با صدور این مجوز تعداد دفاتر خدمات مسافرتی خراسان شمالی به ۲۵ مورد رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسانشمالی خاطرنشان کرد: برای بهبود خدمات رسانی و رضایت شهروندان در این دفاتر تیمهای نظارتی بهصورت دورهای از دفاتر خدمات مسافرتی بازدید میکنند.
وی افزود: این نظارت و بازرسیها هر ماه از تمامی دفاتر انجام می شود و اگر دفتری مرتکب تخلف شود در مرحله اول تذکر داده میشود و در صورت بی توجهی، آن مرکز تعلیق و پروانه فعالیت باطل میشود.
مستوفیان عمده مشکلات دفاتر خدمات مسافرتی خراسان شمالی در بازدیدها را عدم حضور مدیر فنی عنوان کرد.
خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفر دارای ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۳۴ واحد بوم گردی، ۲۴ منطقه نمونه ملی و استانی و هشت روستای هدف گردشگری مقصدی بکر برای طبیعت دوستان و علاقهمندان به فرهنگ و آیینهای اقوام مختلف است.
خراسان شمالی در شمالشرق کشور و در حدفاصل قطب سیاحتی شمال کشور و مشهدالرضا (ع) واقع شده که سالانه در ایام تعطیلات نوروز مسافران و زائران زیادی از این خطه تردد می کنند.
نظر شما