به گزارش ایرنا؛ بیستمین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون کشتی، امروز سهشنبه با حضور اعضاء در محل سالن جلسات فدراسیون برگزار شد.
در این جلسه که با حضور محمدرضا طالقانی، محمدجواد خسروی، امیر محسنی، عبدالمهدی نصیرزاده اعضای هیئت رئیسه، ابراهیم مهربان دبیر، هوشنگ محمودی خزانهدار، غلامعباس اکبرنژاد حراست و احسان فرید بازرس فدراسیون برگزار شد، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی گزارش کاملی از روند کارهای انجام شده در مدت ۳ ماهه گذشته ارائه داد و برنامههای جاری و آینده را تشریح کرد.
در ادامه علیرضا دبیر با بیان اینکه بیش از ۸۲ درصد مدالهای ورزش ایران را کشتی کسب کرده است گفت: بار مدالآوری ورزش کشور را کشتی به دوش میکشد اما متاسفانه در زمان تقسیم بودجه، دریافتی فدراسیون کشتی به هیچ وجه با مدالآوری آن همخوانی ندارد.
وی گفت: در ۵ رده نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان تیم به مسابقات رسمی بین المللی اعزام میکنیم که اگر دو رشته آزاد و فرنگی را در نظر بگیریم، در ۱۰ رده؛ تیمهای ملی را به مسابقات اعزام میکنیم و برای آمادهسازی همین تیمها نیز نیاز به برگزاری اردوهای چندماه است. به عنوان مثال میگویم در تابستان ۴۰۰ کشتیگیر در خانههای کشتی هر روز اردو داشتند و هزینه تغذیه، اسکان، مکمل و پوشاک ورزشی داشتیم. بهعلاوه آن باید هزینه اعزام، اعم از تهیه بلیت هواپیما، هتل و هزینههای ثبت نام را نیز به دلار و یورو پرداخت کنیم.
رئیس فدارسیون کشتی خاطرنشان کرد: ۱۱۵ قهرمان جهان و المپیک را داریم که ۳۰۵ مدال برای ورزش کشور کسب کردهاند و اگر به این جمع، دارندگان مدالهای آسیایی و بازیهای آسیایی را اضافه کنیم، تعداد آن چندین برابر خواهد شد.
دبیر در مورد ساخت و سازهای انجام شده گفت: این از لطف خدا بوده است. وزیر ورزش روسیه به همراه اسماعیل احمدی که خدا رحمتش کند، چند هفته پیش از امکانات کشتی بازدید کرده و سجادی به من گفت وزیر ورزش روسیه پس از دیدن امکانات کشتی کشور واقعا شگفت زده شده بود.
وی ادامه داد: ما باید خودمان درآمد داشته باشیم تا بتوانیم با مصوبه هیئت رئیسه جوایز میلیاردی به قهرمانان خود بدهیم، چرا که این کار باعث انگیزه در ورزشکاران میشود و کشتیگیری که جوایز خود را به موقع دریافت نکند، انگیزهای برای کار کردن ندارد. هیئت رئیسه ما و مصوبات آن قوی است و ما برای کار قدرت عمل زیادی داریم. برای مدتی مهمان کشتی هستم اما تا روزی که در خدمت کشتی باشم تمام تلاشم را برای بزرگی آن میکنم تا یک الگو برای سایرین باشیم.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد چرخه انتخابی گفت: خدا رو شکر دو سالی است که چرخه قانونمندی در کشتی داریم و هیچ کشتیگیری نمیتواند بگوید که حقش خورده شده است. طبق آن چرخه اگر حقی از کسی ضایع شود می تواند شکایت کند.
دبیر ادامه داد: چرخه ما ۷ ماه زمان میبرد تا کشتی گیران در یک آمادگی نسبی قرار بگیرند و زمان ورود هر کشتیگیر در چرخه مشخص است. تیمهای ما تاکنون به چندین تورنمنت اعزام شدهاند و در حال حاضر هم تیمهای آزاد و فرنگی راهی بلغارستان شدهاند.
دبیر تصریح کرد: در جامجهانی باید شرکت میکردیم و در ادامه در مسابقات قهرمانی آسیا میبایست حضور یابیم چراکه اتحادیه جهانی قانونی دارد که اگر در این مسابقات شرکت نکنیم، نمیتوانیم در رقابتهای جهانی و در پی آن در بازیهای المپیک حضور داشته باشیم. به همین خاطر باید تیمهای ما به این رقابت ها اعزام شوند و این نیز خود یک هزینه اضافی برای ماست. به نظرم سطح مسابقهای مانند یاریگین بسیار بالاتر از مسابقات قهرمانی آسیا است و شرکت کشتی گیران ما در این مسابقات به نفع آنهاست و مسابقات قهرمانی آسیا برای کشتی ایران آوردهای ندارد.
رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه در بدو ورودش به فدراسیون بیش از ۲۰۰ هزار فرانک به اتحادیه جهانی بدهکار بودیم اما در حال حاضر مبلغ خوبی از اتحادیه طلبکار هستیم، گفت: به دلیل اینکه نمیتوانیم مراودات مالی با اتحادیه داشته باشیم، جوایز کشتی گیران بعنوان طلب فدراسیون کشتی محسوب میشود و خودمان معادل دلاری آن را به کشتی گیران اهداء میکنیم. بعنوان مثال ۷۰ هزار دلار جایزه فرنگیکاران بود که فدراسیون پرداخت کرد و این طلب فدراسیون از اتحادیه شد و این مبالغ در مسابقاتی که اتحادیه جهانی برگزار میکند، بعنوان حق شرکت و هزینههای هتل از حساب ما کم میشود.
دبیر دیگر اقدامات فدراسیون را چاپ کتاب شهداء و قهرمانان کشتی عنوان کرد و گفت: تا روزی که در کشتی هستم کتاب شهدای کشتی گیر چاپ میشود و تمامی هزینههای آن نیز خارج از بودجه کشتی است. نحوه نگارش این کتابها با ادبیات عامیانه و کشتی گیری است تا گیرایی لازم را داشته باشد. اگر بچه های ما با خواندن این کتابها، متدین و خداترس شوند؛ از خلاف دوری میکنند و به جای ۴ مدال، ۸ مدال میگیرند.
وی ادامه داد: در کنار آن، کتاب قهرمانان کشتی نیز در حال نگارش است و در حال حاضر چاپ کتاب سیدعلیاکبر حیدری دارنده مدال برنز المپیک در دستور کار قرار دارد و در ادامه نیز کتاب سایر قهرمانان چاپ میشود.
رئیس فدارسیون کشتی با اشاره به اینکه جایگاه کشتی در رسانه بسیار پایین بود، گفت: پیش از اینکه وارد کشتی شوم جایگاه کشتی در رسانه پایین بود و قهرمانان کشتی را کمتر کسی میشناخت و بیشتر نام قهرمانان دهههای گذشته در ذهن مردم مانده بود. خدا را شکر در حال حاضر مسابقات از رسانه ملی پخش میشود و مدال آوری در بین قهرمانان نیز زیاد شده است. کشتیگیران زیادی ستاره شدهاند و امیدوارم که این موضوع تأثیر خود را بر روی سایر جوانها بگذارد و در آینده ستارههای بیشتری در کشتی داشته باشیم.
دبیر با بیان اینکه عملکرد سالانه فدراسیون در سال ۹۶ حدود ۲۷ میلیارد تومان، در سال ۹۷، ۳۱ میلارد تومان و در سال ۹۸ نیز ۳۸ میلیارد تومان بود، گفت: خوشبختانه عملکرد مالی فدراسیون در سال ۹۹ به ۵۴ میلیارد تومان رسید و این عملکرد در سال ۱۴۰۰، ۱۳۱ میلیار تومان شد و در سال جاری نیز عملکرد ما به۲۵۰ میلیارد تومان میرسد و سال بعد باید عملکردی بالای ۳۰۰ میلیارد تومان داشته باشیم تا چرخ کشتی بچرخد.
نظر شما