به گزارش ایرنا، «محمدرضا باقری» روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه که با حضور امام جمعه و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شد با بیان اینکه هم اکنون برش نقشه مهندسی فرهنگی ۱۲ استان استان کشور در فاز نخست مورد رونمایی قرار گرفته است، افزود: در فاز دوم نیز که از ۲ ماه قبل کلید خورد، پیش بینی شده که این سند در ۱۹ استان دیگر نیز تدوین و پس از تصویب مورد رونمایی قرار گیرد که یکی از این استانها کرمانشاه است.
وی گفت: سند مهندسی فرهنگی یک سند ملی برای عرصه های فرهنگی کشور با رویکردی اسلامی، ایرانی و با نگاهی تمدنی به تمدن نوین اسلامی است که هر استان براساس نیازهای خود این موضوعات را احصا و در قالب این سند به تصویب میرسانند.
باقری یادآور شد: در لایحه سال ۱۴۰۲ نیز بودجه خاصی برای آن تصویب خواهد شد و برای استان های دیگری نیز که این سند در آنها به تصویب رسیده اعتبارهای مورد نیاز آنها با دستور و تاکید رییس جمهور تخصیص یافته است.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اجرای سند مهندسی فرهنگی تاکید جدی دارند، اضافه کرد: در کنار دستگاه های اجرایی دخیل در تهیه این سند در استان باید از نظرات و پیشنهادات شوراهای فرهنگ عمومی شهرستان ها، فعالان فرهنگی جامعه و انجمن های فرهنگی هنری گوناگونی که وجود دارد به عنوان پیشنهاد دهنده و نظارت برای این موضوع نیز استفاده کرد.
نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ساختار دولتی در اجرای کارهای فرهنگی ساختار مناسبی نیست و اساسا اگر قرار است دولت در این مقوله نقشی داشته باشد باید فقط به منظور ضابطه و اثر گذاری و ریل گذاری در عرصه فرهنگ، ادب و هنر حضور یابد.
باقری تاکید کرد: در برشهای استانی بحث فقط برنامه های هنری نیست و موضوعات فرهنگ مختلفی وجود دارد که باید توسط خود مردم و گروه هایی که علاقه مند و حرفه ای این کار هستند اجرا و یا نظارت شود.
به گزارش ایرنا، آییننامه تدوین و اجرای برشهای استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور در پنجمین جلسه کمیسیون تخصصی ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور به ریاست "سعیدرضا عاملی" دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ تصویب شد.
نظر شما