«محسن خیرمند» روز دوشنبه در حاشیه نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی شهرستان خمین در گفت و گو با ایرنا، افزود: انتظار است متولیان امر با توجه به شرایط جغرافیایی و فرهنگی و بومیسازی، سند مذکور را در اولویت قرار دهند و اجرایی شدن آن را به نحو مطلوب دنبال کنند.
وی تاکید کرد: تعامل و همگرایی میان تمام دستگاههای شهرستان خمین در پیشگیری از وقوع جرم امری ضروری است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: افزایش آمار بعضی از آسیبهای اجتماعی در سطح شهرستان موضوعی نگران کننده است که باید با همافزایی مناسب، از سوی دستگاههای ذیربط اقدامات لازم در راستای کاهش آمار آسیبهای اجتماعی صورت گیرد
خیرمند گفت: یکی از اقداماتی که از مدتی قبل با تعامل و همکاری این معاونت و آموزش و پرورش در مدارس استان مرکزی آغاز شده و تداوم آن با جدیت دنبال میشود، برگزاری دورههای موسوم به هور (هویت و رفتار مبتنی بر سبک زندگی اسلامی _ ایرانی) برای دانشآموزان مقطع متوسطه دوم است که در واقع برگزاری این دوره به نوعی سطح یک، پیشگیری از وقوع جرم است که به مراتب کم هزینهتر و اثرگذار تر از سطوح بالاتر پیشگیری است.
وی ادامه داد: این معاونت، پیشگیری در سطوح اولیه در موضوعات دیگر از جمله پیشگیری از سرقت را نیز دنبال میکند و با ایجاد کمیته پیشگیری از سرقت در سطح استان مرکزی، موضوعات مختلفی در این حوزه پیگیری میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی بیان کرد: پیشگیری از سرقت اماکن دولتی یکی از مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، چراکه سرقت تجهیزات دستگاههای دولتی به هیچ عنوان زیبنده نیست و حفظ بیتالمال و ایجاد ساز و کار حفاظتی کمترین توقعی است که از مدیران دستگاههای مختلف انتظار است.
خیرمند خاطر نشان کرد: انتظار است دستگاههای مختلف در راستای حفظ حقوق جامعه و تلاش در راستای پیشگیری از آسیبها به فراخور حوزه فعالیتشان، حداکثر تعامل و همافزایی را به کار گیرند.
نظر شما