به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن مسلمی نایینی روز سه شنبه در آیین بهره برداری از مرکز توسعه و تولید قراردادی وینوا (CDMC) که در پارک علم و فناوری استان البرز برگزار شد، افزود: انقلاب اسلامی از ابتدا متکی به مردم بود و هر جایی موفقیتی داشتیم با حضور مردم رقم خورد.
وی اظهار کرد: در دوره های مختلف مشکلات متعددی به وجود آمد و این مردم بودند که مشکلات را حل کردند و هیچ رهبری بدون مردم موفق نخواهد بود.
وی گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت دولت نیاز شدید به کمک مردم داریم و بایستی بخش خصوصی به میدان بیاید و برای انجام کارهای بزرگ کمک کند.
مسلمی نایینی افزود: این مرکز اگر می خواست دولتی باشد شاید سال ها طول می کشد تا به پایان برسد ولی با همت مردم و بخش خصوصی این کار در کمتر از یکسال انجام شد.
وی با بیان اینکه دانشجویان و جوانان ایرانی در تمام دانشگاه های دنیا سرآمد هستند، تصریح کرد: نیاز است برای نگهداری این جوانان هزینه کرد که در این حمایت هایی که در این مرکز خواهد داشت امیدواریم بتوانیم جوانان را در کشور نگه داریم.
رییس جهاد دانشگاهی کشور گفت: جهاد دانشگاهی یکی از مولودهای انقلاب اسلامی است که اصل کار آن از ابتدا حمایت از جوانان و محققان بوده است و حلقه واسطه ای بین صنعت و دانشگاه است و با حمایت دانشگاهی از محصولات این دستاوردها را توسعه و تبدیل به محصول مورد نیاز جامعه و تمام مراکز خدماتی کند.
وی یادآور شد: در طول این ۴۳ سال و در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه های پزشکی موفقیت های زیادی داشته ایم و یکی از بهترین این موسسات و پژوهشگاه ها در کشور ، پژوهشگاه رویان است.
نخستین مرکز توسعه و تولیدی قراردادی ایران به همت صندوق پژوهش و فناوری استان البرز و با همکاری پارک علم و فناوری این استان باحضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور روز سه شنبه بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا، نخستین مرکز توسعه و تولیدی قراردادی ایران با استقرار ۱۱ مرکز توسعه و تولید (CDMC) تخصصی در ۱۱ حوزه اصلی و مورد نیاز صنایع استان البرز و با هدف ایجاد پیوند میان دانشگاه و صنعت فعالیت خود را آغاز کرد
ساختمان این مرکز که کار ساخت آن از ابتدای سال جاری آغاز شد، با هزینه ای بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال و در مساحت هفت هزار متر مربع ساخته شده است.
مرکز توسعه و تولید قراردادی که به اختصار ( CDMC) نامیده میشوند، مدلی موفق در سطح بین المللی برای ارتباط بین صنعت و دانش هستند که هدف اصلی آن ها عبارت است از کاهش هزینههای تحقیق و توسعه در صنایع، افزایش نوآوری در محصولات و فرآیندهای صنایع و تجاریسازی فناوریهای جدید است.
۱۱ مرکز CDMC مستقر در این مرکز، در حوزه های صنعتیِ مختلف از قبیل غذایی، برق و الکترونیک، ساختمانی، شیمیایی، لوازم خانگی، صنایع خلاق و.... فعالیت خواهند داشت. تلاش دست اندرکاران این مجموعه و تمام گروهها و نهادهایی که در پیشبرد و تسریع ساختمان مرکز همآفرینی شهید سلیمانی همکاری داشته اند، ایجاد فضایی مناسب برای بهره برداری نخبگان و پژوهشگران کشور در جهت سربلندی نام جمهوری اسلامی ایران، همچون همیشه درعرصه های بین المللی است.
نظر شما