نادر محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اقامتگاه های بوم گردی در روستاها علاوه بر اینکه موجب آشنایی مسافران و گردشگران با سنت، فرهنگ و آیین و رسوم آن منطقه می شود پیامدهای اقتصادی نیز برای اهالی روستا به دنبال دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین ادامه داد: برای احداث اقامتگاه های بوم گردی مهمترین اولویت ما آن است که این پروژه ها در داخل بافت روستا ایجاد گردد و در طراحی، ارایه خدمات و فضا سازی ها نیز از فرهنگ و سنت های همان منطقه و روستا الهام گرفته شود.
به گفته وی، در حال حاضر ۱۱ اقامتگاه بوم گردی دارای مجوز با ظرفیت پذیرش ۴۴۰ نفر در سطح استان قزوین فعال است.
محمدی خاطرنشان کرد: ۲۸ پروژه بوم گردی نیز در سطح روستاهای استان در حال احداث است که امیدواریم بیشتر این اقامتگاه ها با اعطای تسهیلات سال آینده به بهره برداری برسد.
وی حمایت دولت از سرمایه گذاران در این حوزه خبر داد و گفت: هم اکنون دولت تسهیلات ارزان قیمتی را تا سقف ۷۰ درصد از اعتبارات مورد نیاز جهت احداث اقامتگاه های بوم گردی به سرمایه گذاران این بخش پرداخت می کند.
محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و در راستای بررسی نحوه ارایه خدمات در تاسیسات گردشگری استان، نظارت از مراکز اقامتی و پذیرایی شامل هتل ها، هتلآپارتمان ها، مهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی و خانه مسافرها، مجتمع های خدماتی، رفاهی و بینراهی از ۱۵ بهمنماه امسال آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد.
نظر شما