دکتر «ریتا ظهیری» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: طبق برنامهریزیهای انجام شده مراکز انتقال خون استان در ۲ نوبت صبح و عصر به غیر از روزهای جمعه دایر بوده و آماده خدمت رسانی است.
وی بیان کرد: براساس این برنامهریزی، مراکز اهدای خون استان مرکزی از ساعت هشت صبح تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و در نوبت عصر ۴۵ دقیقه بعد از اذان مغرب تا ساعت ۲۳ فعالیت میکنند.
مدیرکل انتقال خون استان مرکزی با توصیه به اهدا کنندگان خون در ماه مبارک رمضان تاکید کرد: اهدا کنندگان خون با استراحت کافی و میل کردن وعده سحری میتوانند در نوبت کاری صبح مراجعه کنند، اما اگر سحری میل نکرده باشند بعد از افطار بهترین زمان برای اهدای خون است.
وی یادآوری کرد: حداقل سن اهداکنندگان خون زن و مرد ۱۸ سال تمام است و افراد تا ۶۵ سال میتوانند برای اهدای خون مراجعه کنند.
دکتر ظهیری از داوطلبان نیکوکار اهدای خون درخواست کرد تا در مراجعه به مراکز اهدای خون کارت ملی خود را به همراه داشته باشند.
وی بیان کرد: همزمان شدن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز با شعار نذرخون امسال (اهدای خون سالم و مستمر، اهدای زندگی دوباره) اقدامی خدا پسندانه برای نجات جان بیماران است.
سازمان انتقال خون ایران در سال ۱۳۵۳ تاسیس شد و با این اقدام، انتقال خون در ایران قانونمند و از پراکنده کاری در این زمنیه جلوگیری شد.
اکنون سازمان انتقال خون در ایران بالاترین و تنها مرجع تصمیمگیری در زمینه تامین و توزیع خون و فرآوردههای خونی سالم در کشور است.
گفتنی است سالانه در ایران بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر به صورت داوطلبانه برای نجات جان بیماران نیازمند، خون و فرآرودههای خونی اهدا میکنند.
نظر شما