روحالله فلاح روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در ماه رمضان هر فرد باید حتما ۲ وعده غذایی اصلی و سه میان وعده داشته باشد.
وی اضافه کرد: غذای سحر باید خصوصیات ناهار را داشته و چلوخورشتی باشد؛ غذای سرخ شده و غذایی که پروتیین زیاد دارد مثل جوجه کباب مناسب نیست، زیرا غذای دارای پروتیین آب زیادی از بدن میکشد و میتواند باعث تشنگی در طول روز شود.
وی ادامه داد: سعی شود در وعده سحری منابع شیرین مثل زولبیا و بامیه و چایی کمتر مصرف شود؛ زیرا شیرینی سریع قند خون را بالا و پایین میبرد و باعث میشود فرد نتواند به دلیل افت قند گرسنگی را در طول روز تحمل کند.
به گفته فلاح، مصرف چای نیز به دلیل ادرارآور بودن و در نتیجه کاهش آب بدن و افزایش تشنگی توصیه نمیشود.
وی گفت: وعده افطار نیز باید خصوصیات صبحانه را داشته باشد و با آب، شیر یا چای کمرنگ ولرم و حداکثر سه تا پنج خرما شروع شود و از خوردن آب خنک خودداری شود.
وی افزود: در وعده افطار باید از نان، پنیر، سبزی، فرنی، شیربرنج، سوپ رقیق با حبوبات کم و حلیم بدون روغن استفاده شود.
کارشناس مرکز بهداشت قم تاکید کرد: مصرف میوه و سبزیها در فاصله افطار تا سحر حتما باید گنجانده شود که به رفع تشنگی و جلوگیری از یبوست کمک میکند، سبزیها به دلیل املاح و آب مناسب کمک میکند مواد معدنی مورد نیاز به بدن برسد.
نظر شما