تخلیه و بارگیری همزمان ۱۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد

ساری- ایرنا- مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد از تخلیه و بارگیری همزمان ۱۱ فروند کشتی در اسکله‌های این بندر در روزهای اخیر خبر داد.

به گزارش ایرنا، محمدتقی انزان پور شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان این که بندر امیرآباد از امکانات مناسبی جهت پهلودهی و تخلیه و بارگیری هر نوع شناور در دریای خزر برخوردار است، از استقرار و تخلیه و بارگیری همزمان ۱۱ فروند کشتی در اسکله‌های این بندر خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: ارتقاء سطح همکاری با بنادر حوزه CIS و توسعه ترانزیت و ترانشیپ، بندرامیرآباد را بیش از پیش در کانون توجه همکاری‌های بین المللی قرار می‌دهد.

انزان پور همچنین تعداد شناورهای متردد از آغاز امسال تا تاریخ هشتم فروردین ماه در بندر امیرآباد را ۲۲ فروند و میزان تخلیه و بارگیری کالا در همین مدت را ۸۲ هزار و ۱۲۱ تن اعلام کرد که غلات، روغن خوراکی، انواع کک، چوب و کانتینر از عمده کالاهایی هستند که در بندر امیرآباد مراوده شده است.

این مقام مسوول با بیان این که بندرامیرآباد با مجموعه کاملی از امکانات همچون تعدد انبارها، سیلوهای نگهداری کالاهای اساسی و بهره گیری از شقوق مختلف حمل و نقل چند وجهی توانایی پذیرش انواع کالاها را دارد، از تخلیه ۱۷ فروند شناور حامل کالاهای اساسی به میزان ۵۷ هزار و ۹۷۸ تن در این مدت در بندرامیرآباد خبر داد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد گفت: این میزان ورود کالاهای اساسی در روزهای آغازین سال جدید، روزهای پر رونقی را در تأمین این نوع کالاها در بندرامیرآباد نوید می‌دهد، که با توجه به امکانات مناسب تخلیه و بارگیری و تسهیل و تسریع بیش از پیش فرآیند امور بازرگانی به عنوان راهبرد اقتصادی این بندر، پیش بینی می‌شود عملکرد فعالیت‌های دریایی و بندری در سال جاری، از رشد قابل ملاحظه‌ای برخوردار شود.

تخلیه و بارگیری همزمان ۱۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد

به گزارش ایرنا، بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم می‌تواند باشکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.

بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو- رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.

اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷.۵ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha