سرمایه‌گذاران روسی در بخش روغن خوراکی از ظرفیت‌های بندرامیرآباد دیدن کردند

ساری- ایرنا- گروهی از فعالان اقتصادی کشور روسیه در بخش روغن خوراکی از ظرفیت های بندرامیرآباد بازدید و برای افزایش مناسبات اقتصادی با مسوولان این بندر رایزنی کردند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی بنادر و دریانوردی امیرآباد، مدیر کل این بندر در این دیدار ضمن تبیین عملکرد و قابلیت‌های بندرامیرآباد به حجم بالای مراودات اقتصادی کشور روسیه با جمهوری اسلامی ایران اشاره و ابراز امیدواری کرد با مناسبات مطلوب سیاسی موجود بین ۲ کشور، روابط تجاری میان این دو قطب اقتصادی دریای خزر ارتقاء یابد.

محمد علی موسی پور گفت در هشت ماهه سال جاری حجم مرودات تجاری با کشور روسیه از مبدأ بندرامیرآباد به بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید که نشان از ارتباط خوب و همکاری مناسب بنادر ۲ کشور در حوزه تجارت دریامحور است.

وی به ظرفیت ۸۵ هزار تنی مخازن نگهداری روغن خوراکی و کارخانه در حال احداث روغن کشی به عنوان پتانسیل های موجود در بندرامیرآباد اشاره و ضمن اعلام فرصت های سرمایه گذاری، یکی از اولویت‌های سرمایه‌گذاری این بندر را سرمایه‌گذاری در زمینه صنایع تبدیلی روغن خوراکی عنوان کرد.

سرمایه‌گذاران روسی در بخش روغن خوراکی از ظرفیت‌های بندرامیرآباد دیدن کردند

بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم می‌تواند باشکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.

به گزارش ایرنا، بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو- رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

سرمایه‌گذاران روسی در بخش روغن خوراکی از ظرفیت‌های بندرامیرآباد دیدن کردند

بندر امیرآباد در کنار آنکه یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.
اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۷.۵ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

قطعا به دلیل برخورداری از همین ظرفیت‌های متنوع اقتصادی و تجاری است که امیرآباد این روزها یکی از نمادهای توجه مسوولان امر به مقوله ترانزیت کالا و ایجاد زیرساخت‌های اساسی حمل و نقل درجهت رسیدن به استانداردهای جهانی و استفاده از حداکثر از ظرفیت ترانزیتی کشور به شمار می‌رود تا جایی که رئیس جمهور و مسوولان اقتصادی کشور در دولت سیزدهم برای افزایش درآمد ارزی، ایجاد اشتغال، جذب سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی، افزایش نقش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر و ایجاد گذرگاه در شمال کشور روی این بندر منحصر به فرد حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند.

سرمایه‌گذاران روسی در بخش روغن خوراکی از ظرفیت‌های بندرامیرآباد دیدن کردند

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha