الله کرم عزیزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ۱۹ مددجو با اخذ رضایت اولیای دم و پایان محکومیت دولتی آزاد شدند.
وی اضافه کرد: با پیگیری بی وقفه واحد مددکاری این زندان، مددجویان محکوم به قصاص در سال گذشته از طریق پیگیری های مستمر و تلاش بی وقفه برای اخذ رضایت اولیای دم باعث رهایی ۲۲ نفر آنان از مجازات قصاص شد.
وی خاطرنشان کرد: با مراجعه مکرر به محل سکونت خانواده مقتول، دعوت از آنان، خیرین و نیکوکاران جهت برگزاری جلسات متعدد مصالحه و سازش سبب گذشت اولیای دم و رهایی از مرگ مددجویان قصاص شد.
عزیزی افزود: حداقل و حداکثر زمان تحمل کیفر برای محکومان بین چهار تا ۲۴ سال بوده که با تلاش واحد مددکاری زندان و کمک خیرین به گذشت اولیای دم انجامید.
مدیرزندان رجایی شهر کرج خاطرنشان کرد: عدم کنترل خشم، دانش کافی و آگاهی، مشکلات مالی، سوء برداشت ها و تفاهمات ، اختلافات خانوادگی، وجود برخی از فشارهای روحی و روانی، پایین بودن آستانه تحمل، درگیری لفظی، نزاع دسته جمعی، سوء ظن، قدرت نمایی و..از دلایل بروز قتل است.
وی بیان کرد: اقدام برای صلح و سازش، اخذ رضایت و گذشت اولیاء دم در عرصه اصلاح و تربیت از ماندگارترین اقدامات مثبت واحد مددکاری زندان است.
زندان رجایی شهر یکی از چهارزندان مستقر درکرج است که زیر نظر اداره کل زندان های استان تهران اداره می شود.
نظر شما