دکتر ناهید صاحبدل فر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال ۱۴۰۰ میزان شیرهای اهدایی به بانک شیر مادر مشهد، ۸۳۳ لیتر بود که این میزان در سال ۱۴۰۱ به هزار و ۲۸۹ لیتر افزایش یافت.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز ۴۴۰ نوزاد در بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد تغذیه شدهاند که در این مدت ۶۳ مادر، شیر خود را اهدا کردهاند.
رییس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان امالبنین (س) مشهد گفت: سال ۱۴۰۰، ۵۰ مادر در زمینه اهدای شیر با این مرکز مشارکت کرده اند و شیرهای اهدایی در این سال به مصرف ۳۹۷ نوزاد رسیده است.
صاحبدل فر افزود: در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۵۰ لیتر شیر به زاهدان ارسال شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای تاسیس بانک شیر مشهد، شیر مورد نیاز نوزادان سرپایی و بستری در بخشهای نوزدان و ان. آی. سی. یو بیمارستانهای حضرت امالبنین(س)، اکبر، قائم(عج)، امام رضا(ع)، سینا، شهید هاشمینژاد، ۱۷ شهریور، امام زمان(عج)، ۲۲ بهمن و موسی بن جعفر(ع) مشهد تامین شده است.
رییس بیمارستان تخصصی زنان و زایمان امالبنین (س) مشهد گفت: از آغاز فعالیت این مرکز تاکنون ۲۶۰ مادر در امر اهدای شیر مشارکت داشته اند و ۲ هزار و ۸۱۷ لیتر شیر به این مرکز اهدا کرده اند.
صاحبدل فر افزود: تاکنون هزار و ۴۳۱ نوزاد نارس و نیازمند شیر در مشهد زیر پوشش این مرکز قرار گرفته و با شیرهای اهدایی تغذیه شدهاند.
وی عنوان کرد: جمعآوری شیرهای مازاد مادران شیرده، پاستوریزه کردن این شیرها و در نهایت رساندن این شیرهای اهدایی به مصرف نوزادان نارس و محروم، از خدمات بانک شیر مشهد به شمار میرود.
رییس بیمارستان ام البنین(س) مشهد گفت: مدت ماندگاری شیر پاستوریزه در دمای منهای ۲۰ درجه فریزرهای صنعتی بانک شیر، ۶ ماه است.
صاحبدل فر افزود: بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بیمارستان قرار دارد و ساعات کاری آن از ۷:۳۰ تا ۱۴ است که مادران میتوانند در این ساعات برای اهدای شیر و مشارکت در این امر خداپسندانه مراجعه کنند.
بانک شیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد که از مردادماه سال ۱۳۹۸ راهاندازی شده چهارمین بانک شیر کشور است.
نظر شما