۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۲:۱۳
کد خبر: 85080567
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

شب قدر، زائران سیدالکریم و عزاداران حضرت علی (ع)

۲۳ فروردین ۱۴۰۲، ۲:۱۳
کد خبر: 85080567
شب قدر، زائران سیدالکریم و عزاداران حضرت علی (ع)

شهرری - ایرنا - آئین احیای شب بیست و یک ماه مبارک رمضان با حضور زائران و عزاداران مولی الموحدین حضرت علی (ع) در حرم مطهر حضرت سیدالکریم عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در شب شهادت حضرت علی(ع) حرم مطهر حضرت سیدالکریم عبدالعطیم حسنی(ع) میزبان عاشقان اهل بیت و روزه دارانی بود که سوگوار مولایشان بودند و در دومین شب قدر قرآن به سر گرفتند و نوای الغوث الغوث سر دادند.
صحن ها و رواق های این حرم مطهر مملو از عاشقانی بود که با ذکر الهی العفو و اشک دیده با خدای خویش راز و نیاز می کردند اما حضور جمعیت در مصلای امام علی (ع) چشم نوازتر و پرشورتر بود.
این مراسم معنوی با تلاوت قرآن کریم توسط قاری ممتاز و بین المللی کشورمان حاج محمد برخورداری آغاز و با قرائت دعای جوشن کبیر و مرثیه سرایی توسط حاج محمدرضا غلامرضازاده و احمد زین العابدین فرد ادامه یافت.
همچنین سخنرانی و مراسم احیاء توسط حجت السلام و المسلمین مسعود عالی انجام شد.

مراسم شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در آستان مقدس امامزاده علی اکبر (ع) چیذر

مراسم مناجات و عزاداری شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و دومین شب احیاء مصادف با شب شهادت حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در آستان مقدس امامزاده علی اکبر (علیه السلام) برگزار شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، دومین شب مراسم احیاء و شب شهادت حضرت امیرالمؤنین در آستان مقدس امامزاده علی اکبر (علیه السلام) برگزار شد

در این مراسم ابتدا دعای پرفیض جامعه کبیره خوانده شد و سپس حجت الاسلام سیدجلال موسویان، به سخنرانی پرداخت

حجت الاسلام موسویان گفت: اینکه شب قدر در ماه مبارک رمضان واقع شده است، مورد قبول همه مسلمانان است و هیچگونه شک و تردیدی در آن وجود ندارد، زیرا از سویی خداوند در قرآن میفرماید: ماه رمضان ماهی است که قرآن در آن نازل شده است و از سوی دیگر در آیه اول سوره قدر میخوانیم ما قرآن را در شب قدر فرو فرستادیم

با توجه به این دو آیه مبارکه، چنین نتیجه گیری میشود که شب قدر خارج از ماه مبارک رمضان نیست و حتماً در این ماه قرار دارد.

پس از سخنرانی، مداح اهل بیت (علیهم السلام) حمید نیکدل به مراسم قرآن به سر و عزاداری شب ضربت خوردن حضرت امیرالمؤمینن (علیه السلام) پرداخت

این مراسم روز سه شنبه در آستان مقدس امام زاده علی اکبر (علیه السلام) چیذر برگزار شد

شب قدر یا لیلة القدر، شبی باارزش و پرفضیلت نزد مسلمانان و شب نزول قرآن و شب مقدرشدن امور انسان‌ها است.
این شب با فضیلت‌ترین شب سال است که با امور مهم و باعظمتی همانند نزول اجمالی قرآن، پیدایش افاضات باطنی و فضای خاصّ معنوی، تقدیر و تعیین سرنوشت‌ها، تدبیر و برنامه‌ریزی‌های جدید و نزول جبرئیل و فرشته‌ها همراه است و شب نزول رحمت الهی و آمرزش گناهان بوده و در آن شب، فرشتگان بر زمین فرود می‌آیند.

طبق برخی از روایات شیعه، مقدرات انسان‌ها به امام زمان (عج) عرضه می‌شود.

زمان دقیق این شب معلوم نیست ولی طبق بسیاری از روایات، در ماه رمضان واقع شده و یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم یا بیست و سوم است.

طبق روایات، عبادت در آن شب، قابل قیاس با سایر شب‌ها نیست. از جمله اعمال شب قدر، غسل، احیاء و شب زنده‌داری، خواندن قرآن، خواندن دعاهای ماثور مثل دعای جوشن کبیر، توبه و استغفار و صدقه‌دادن را می‌توان بیان کرد.

ضربت خوردن و شهادت امام علی (ع) در این شب‌ها، بر اهمیت و عظمت آن نزد شیعیان افزوده و با سوگواری و انجام اعمال شب‌های قدر همراه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha