حجتالاسلام ابوذر کارگر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماه مبارک رمضان امسال طرح بازرسی از خانهها و مراکز قرآنی دارای مجوز از اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری انجام شد و با بررسیهای انجام شده بیشتر ۱۷۰ مرکز قرآنی دارای مجوز فعالیت از طرف اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری شرایط ادامه فعالیت را داشتند و در مجموع تعداد مراکزی که هیچ فعالیتی نداشتند، بسیار اندک و انگشت شمار بود.
وی ادامه داد: بسیاری از مؤسسات و خانههای قرآن با شدت و قدرت کمتر یا بیشتر مشغول فعالیت در امور قرآنی و آموزش قرآن کریم هستند و مراکز که که هیچ فعالیتی نداشتند، مراکزی بودند که به دلایلی مانند جابجایی و یا فوت مسوول مربوطه فعالیتشان متوقف شده بود.
رییس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای قرآنی و فرهنگی خانههای قرآن و موسسات قرآنی استان، ماه مبارک امسال بسیاری از این مراکز اقدام به برگزاری دوره آموزشهای قرآن و برپایی کُرسیهای روخوانی و تفسیر ویژه ماه مبارک رمضان کرده اند.
وی تاکید کرد: بر اساس بررسی طرح عملکرد مراکز قرآنی استان که در ماه مبارک رمضان امسال انجام شد، مراکز قرآنی که پیش از این غیر فعال شده بودند ولی بتازگی فعالیت خود را آغاز کرده اند رصد میشود و نتایج آن مبنای ارزیابی و تصمیمگیری برای صدور مجوز فعالیت جدید خواهد بود.
حجت الاسلام کارگر یادآور شد: امسال علاوه بر مساجد و حسینیههای منتخب چهارمحال و بختیاری در برخی از مؤسسات و خانههای قرآنی شهرها و روستاهای اُستان پویش سراسری "نشر خوبیها"، برگزاری کرسیهای قرآنی "آینده روشن" و برپایی "کارگاههای سبک زندگی قرآنی" انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی هر ساله رقمی اندک را به مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان اختصاص میدهد و تصمیمگیری در مورد انتخاب و تشویق مراکز قرآنی فعال به خود مدیران شهرستانی تفویض کرده است البته با این رقمهای ناچیز کاری از پیش نمیبرد و پیشرفت و توسعه برنامههای قرآنی در سطح استان مرهون همت مردم قرآن دوست چهارمحال و بختیاری است.
این مقام مسوول تصریح کرد: براساس طرح ارزیابی مراکز قرآنی در ماه مبارک امسال، مراکزی که ظرفیت داشتند ولی به هر دلیلی فعالیتشان کمرنگ شده، شناسایی و با برپایی دورهها و اردوهای توانمندسازی دوباره پویا و فعال شدند و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای این امر مهم بود.
رییس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان گفت: تقاضا برای راهاندازی مراکز قرآنی جدید با مجوز اداره کل تبلیغات اسلامی استان وجود دارد و پس از پایان ماه مبارک رمضان فرآیند اعطای مجوز انجام خواهد شد.
وی اظهار داشت: نگاه اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در برنامهریزیها این است که نه تنها مراکز تحت پوشش اداره کل تبلیغات اسلامی اُستان بلکه تمامی مؤسسات قرآنی تحت پوشش سایر نهادهایی مانند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اداره کل آموزش و پرورش استان نیز به عنوان یک ظرفیت دیده شوند چرا که همگی در راستای خدمت به قرآن قرار دارند و مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان و جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر است و ۱۷۰ مرکز قرآنی در غالب خانههای قرآن و موسسات قرآنی، با مجوز از اداره کل تبلیغات اسلامی در استان فعال هستند.
نظر شما