۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۳۷
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 85084547
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

گزارشی از یک بازدید سرزده از پروژه‌های زیرساختی چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-ایرنا- یکی از مهمترین نیازهای زیرساختی در چهارمحال و بختیاری، توسعه جاده‌ها به ویژه چهارخطه کردن آنهاست که نقش مهمی در فرایند توسعه همه جانبه این استان دارد به همین دلیل استاندار به صورت سرزده از این طرح‌ها در بازه های زمانی مختلف در روزهای آغازین امسال بازدید کرده است.

به گزارش ایرنا، بازدیدهای سرزده غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در این روزها از طرح‌های عمرانی نشان از تاکید مسوولان بر توسعه زیرساخت‌های استان است.

علاوه بر چهار خطه کردن جاده‌های این استان که تعدادی از این محورها از جمله جاده بروجن به لردگان به عنوان یکی از مسیرهای ترانزیتی زاگرس مرکزی در منظر برخی از رانندگان خودروهای سنگین تبدیل شده است، ساخت و بهسازی جاده‌های مناطق دیگر و حتی روستایی و فرعی نیز سرعت گرفته است.

تعدادی از جاده‌های این استان در تردد دورن استانی نیز از اهمیت بیشتری برخوردار است چه اینکه یکی دو جاده در چهارمحال و بختیاری به دلیل چهارخطه نبودن با تصادفات و حادثه‌های رانندگی بیشتری نسبت به سایر جاده‌ها همراه است.

گزارشی از یک بازدید سرزده از پروژه‌های زیرساختی چهارمحال و بختیاری

این روزها که به گفته مسوولان، چهارمحال و بختیاری به یک کارگاه عمرانی بزرگ تبدیل شده است استاندار به صورت سرزده در یک روز بهاری این استان از طرحهای زیرساختی در بخش راه و جاده بازدید کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در بازدیدی سرزده از تعدادی از طرح‌های راهسازی استان، گفت: با اختصاص بخش قابل توجهی از اعتبارات سفر رییس‌جمهور، اجرای طرح‌های عمرانی از جمله پروژه‌های راهسازی این استان از سرعت بیشتری برخوردار شده است.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری در بازدید سرزده از محور چهارخطه شهرکرد به شلمزار افزود: در سال گذشته چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافت که اکنون با مساعد شدن شرایط جوی جذب این اعتبارات می‌تواند تحول بزرگی در استان شکل دهد.

وی تصریح کرد: اعتبار تخصیصی به استان در سال گذشته به اندازه ۶ سال اعتبار سال‌های گذشته است که جذب به موقع آن بی‌شک نویدبخش رشد و توسعه بیش از پیش استان خواهد بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری در این بازدید از تلاش عوامل اجرایی و پیمانکار طرح‌ قدردانی و بر تسریع در روند اجرا طرح‌های راهسازی استان تاکید کرد.

البته به گفته معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری از ۲۶ کیلومتر محور چهارخطه شهرکرد به شلمزار ۱۸ کیلومتر آن آماده افتتاح است.

حمید ربیعی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: قسمت‌هایی از محور که معارض نداشته است سریع‌تر اجرا شده و بزودی افتتاح می‌شود اما هشت کیلومتر باقی مانده که عملیات اجرای آن با کندی روبرو شده است به سبب معارضات محلی است.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری به بازدید استاندار از سه راهی هفشجان نیز اشاره کرد و گفت: پل بتنی این محور که مهمترین قسمت آن است اجرا شده است و باید ۵.۵ کیلومتر محور جاده‌های دسترسی به این پل نیز ایجاد شود که تاکنون ۷۰ درصد خاکریزی آن انجام شده است.

اجرای ۴۲ طرح حوزه راهداری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: در قالب اعتبارات سفر رییس‌جمهور به استان ۴۲ طرح در حوزه راهداری تعریف شده که این طرح‌ها با توزیع شهرستانی اعتبارات با قوت در دست احداث است.

روح‌الله غلامی افزود: در سفر خرداد سال گذشته رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت به استان، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اختصاص یافت و علاوه‌بر آن ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیز از محل طرح توسعه شهرستان کوهرنگ به این اداره‌کل اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در مجموع از محل اعتبارات سفر، محرومیت‌زدایی شهرستان کوهرنگ و اعتبارات سالانه، ۴۲۴ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱ درنظر گرفته شد که از این میزان تاکنون ۳۸۲ میلیارد تومان تخصیص یافته و ۲۰۰ میلیارد تومان آن جذب شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در مجموع راهداری استان۱۰۳ طرح در استان دارد که با روی کار آمدن دولت سیزدهم تمامی این طرح‌ها فعال و استان به یک کارگاه سازندگی تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، تزریق اعتبار و رفع تعارضات اجتماعی و بین دستگاهی از جمله دستورات استاندار برای تسریع در اجرای این طرح‌ها بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری علاوه‌بر بازدید از محور چهارخطه شهرکرد به شلمزار، از روند اجرای چهارخطه جونقان به فارسان و سه راهی هفشجان نیز بازدید کرد.

در حال حاضر چهارمحال و بختیاری دارای ۳۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۳۲ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ راه فرعی و ۲ هزار و ۳۷۲ کیلومتر راه روستایی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha