فرزاد شریفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه به ۵۳ طرح پرداخت شده است.
وی افزود: یکی از اولویت های دولت با توجه به مزیت های فعالیت در حوزه صنایع دستی توسعه این رشته ها در استان های مختلف است، چراکه با هزینه کمتری به نسبت سایر بخش ها می توان به اشتغالزایی و درآمد دست پیدا کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام با اشاره به فعالیت حدود ۹ هزار صنعت گر در بخش صنایع دستی استان یادآور شد: سال گذشته ۱۸ نمایشگاه در سطح استانی ، ملی و فراملی برای معرفی ویژگی های صنایع دستی ایلام برپا شد.
شریفی تاکید کرد: ۳۳ رشته صنایع دستی تا ابتدای سال گذشته در استان فعال بود که با برنامه ریزی صورت گرفته پارسال موفق به احیای ۶ رشته دیگر شدیم.
وی برخی از رشته های احیا شده و یا در حال فراموشی را سیاه چادر ، چیت بافی ، نمدبافی ، گیوه بافی و لباس های محلی عنوان کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام همچنین از برنامه ریزی برای اعطای مهر اصالت (نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی) در استان خبر داد و گفت: پارسال ۲۳ فقره از این ویژگی برای صنایع دستی فعال استان صادر شد.
به گزارش ایرنا، ۸۶۲ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی در استان ایلام ثبت ملی شده است.
نظر شما