فرزاد شریفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شورای راهبری گردشگری سلامت در استان تشکیل شده که شامل گروه نظارت ، گروه سرمایه گذاری، گروه تبلیغات و بازاریابی و گروه آموزش است.
وی افزود: طراحی سیستم ساماندهی مدتور ۳۶۵ جهت شناسایی و ساماندهی گردشگران عراقی ورودی به مرز مهران نیز از دیگر فعالیت های صورت گرفته حوزه گردشگری سلامت در استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام با اشاره به راه اندازی ۱۷ دفتر گردشگری سلامت در استان یادآور شد: ماندگاری حداقل یک شب اقامت گردشگران سلامت در استان به منظور رونق اقتصادی مشاغل مرتبط با این حوزه از اهداف شکل گیری این دفاتر است.
شریفی تاکید کرد: ۲ بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان تخصصی کوثر جهت پذیرش بیماران در حوزه گردشگری سلامت معرفی شده اند.
وی اضافه کرد: نرخ نامه تعرفه های پزشکی نیز به سه زبان فارسی ، عربی و انگلیسی در مراکز معرفی شده انجام گرفته و سامانه ای برای ثبت درخواست خدمات پزشکی از سوی متقاضیان عراقی طراحی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام ادامه داد: همچنین در این راستا لیست پزشکانی که بیشترین جذب بیماران متقاضی عراقی را داشته اند، احصا و به دبیرخانه شورای راهبری گردشگری سلامت استان ارائه شده است.
به گزارش ایرنا، ۸۶۲ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مذهبی در استان ایلام ثبت ملی شده است.
سال گذشته بیش از ۲۳ هزار گردشگر داخلی و ۶ هزار گردشگر خارجی در اقامتگاه های زیر نظر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام پذیرش شدند.
یک میلیون و ۳۳۵ هزار و ۳۳۰ مورد بازدید از جاذبههای تاریخی، فرهنگی، توریستی، طبیعی و مذهبی استان در ایام تعطیلات نوروزی از بازه زمانی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۳ فروردین ماه امسال ثبت شد.
نظر شما