حسین سعدالدین روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گرانفروشی، درج نکردن قیمت، کمفروشی و تقلب، رعایت نکردن بهداشت و احتکار، به ترتیب بیشترین پروندهها را طی سال گذشته به خود اختصاص داد.
وی با بیان اینکه ۵۹۱ پرونده کمفروشی و تقلب در این بازه زمانی تشکیل شد، ابراز کرد: ۱۶۸ پرونده رعایت نکردن بهداشت و ۷۸ پرونده احتکار مورد بررسی قرار گرفت.
سعدالدین به قانون جدید نظام صنفی اشاره کرد و گفت: درج نکردن قیمت، ندادن فاکتور خرید به مشتری و ارایه ندادن فاکتور خرید به بازرسان ۱۰ میلیون تومان جریمه برای اصناف به همراه دارد.
رییس تعزیرات حکومتی شاهرود با اشاره به اینکه سال گذشته سه هزار و ۹۳۸ پرونده تخلف در حوزههای مختلف تشکیل شد، ابراز کرد: ۴۳ پرونده کالا و خدمات، بهداشت دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز باقیمانده از سال ۱۴۰۰ بررسی و در مجموع سه هزار و ۹۴۳ پرونده مختومه شد.
سه هزار و ۹۴ پرونده کالا و خدمات مختومه شد
وی با بیان اینکه در حوزه کالا و خدمات پارسال سه هزار و ۸۵ پرونده تشکیل شد، اظهار کرد: این تعداد پرونده به همراه ۹ پرونده از سال ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت و مختومه شد.
سعدالدین با اشاره به اینکه در سال گذشته به طور میانگین ماهانه ۳۲۸ پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت، افزود: در حوزه بهداشت دارو و درمان همه ۲۱۱ پرونده تشکیل شده مورد بررسی قرار گرفت و حکم مقتضی صادر شد.
رییس تعزیرات حکومتی شاهرود با بیان اینکه سال گذشته ۶۴۲ پرونده تخلف در حوزه قاچاق کالا و ارز تشکیل شد، ابراز کرد: برای ۶۳۸ پرونده حکم صادر شد.
شهرستان شاهرود دارای بیش از هشت هزار واحد صنفی مجوزدار است، این واحدها زیرمجموعه ۳۵ اتحادیه به فعالیت میپردازند.
نظر شما