۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۱۵
کد خبرنگار: 1014
کد خبر: 85093019
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۱۳ تن فرآورده های خام دامی در البرز ضبط و جمع آوری شد

کرج - ایرنا- مدیرکل دامپزشکی استان البرز با اشاره به پایان طرح تشدید نظارت بهداشتی از مراکز تحت پوشش این طرح، گفت: در مدت اجرای این طرح ۱۳ هزار و ۵۸۹ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی بنابه دلایلی همچون نگهداری در شرایط غیربهداشتی ضبط و جمع آوری شد.

غلامرضا توکلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی از روز ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ آغاز و سوم اردیبهشت ماه جاری به پایان رسید، افزود: کارشناسان دامپزشکی و بازرسان در مدت اجرای این طرح پنج هزار و ۴۹۱ مورد بازدید از مراکز عرضه، توزیع، تولید، رستوران ها، قصابی ها و کشتارگاه ها بازدید داشتند.

وی اظهار کرد: در این طرح نزدیک به ۲ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۴۶۸ قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی و ۲۲ هزار و ۴۴۹ رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.

توکلی با بیان اینکه در مدت اجرای این طرح با ۷۳۸ مورد تخلف بهداشتی مواجه شدیم، گفت: در این مدت مجموع فراورده های خام دامی معدوم شده چهار هزار و ۸۴۶ کیلوگرم بود که منجر به پلمب هفت واحد متخلف پس از اجرای احکام قضایی شد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با اشاره به اینکه با توجه به اتمام طرح تشدید نظارت، بازدیدهای پی در پی توسط بازرسان دامپزشکی ادامه دارد، به شهروندان توصیه کرد که در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha