دکتر "فردین حسین زاده" روز پنجشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مقدار گوشت مرغ به دلیل اتمام تاریخ مصرف و نگهداری در شرایط نامناسب دمایی پس از نمونه برداری و انجام آزمایش لازم توسط کارشناسان دامپزشکی، برابر ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور برای مصارف فرآورده حرارت دیده به شرکت تولید فرآورده پروتئینی منتقل شد.
وی با بیان اینکه سلامت دام و فرآرده های خام دامی به صورت مستقیم با سلامت غذای مردم جامعه در ارتباط است، بیان کرد: بازرسان بهداشتی واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کرج در حد توان و ظرفیت برای تضمین سلامت غذایی مردم با منشاء دامی تلاش می کنند.
حسین زاده از مردم خواست برای جلوگیری از انواع بیماری ها و رعایت بهداشت، فرآورده خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای محصول دقت نظر داشته باشند.
وی همچنین از اجرای طرح ویژه بازدید از رستوران های مسیر جاده کرج - چالوس خبرداد و بیان کرد: طی این بازدید ۹۴ کیلوگرم گوشت قرمز و ۱۵ کیلوگرم مرغ قطعه بندی شده بدون برچسب دامپزشکی معدوم شد.
حسین زاده انجام بازدید مشترک با سازمانها و ادارات ذیربط را یکی از راههای مهم نیل به اهداف سازمانی و تسهیل در انجام نظارت های بهداشتی بر شمرد و افزود: عدم رعایت موازین بهداشتی در اصناف مرتبط با عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی می تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد که این بازدید ها به دلیل نوع فرآیند می تواند اثرات بازدارنده بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز بیان کرد: این اقدامات در راستای ارتقای سطح بهداشت و سلامت مردم انجام میشود و هدف دامپزشکی از انجام این گشت مشترک را برخورد با مراکز متخلف عرضه فرآوردههای خام دامی عنوان کرد.
نظر شما