به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی همایش گردشگر ملی اظهار کرد: جذب گردشگر و ماندگاری آن در یک منطقه نیازمند زیرساخت هایی در حوزه های خدماتی و اقامتی است که باید با همافزایی دستگاه های متولی احصا و تامین شود.
وی افزود: جدای از تامین زیرساخت ها باید با برنامه ریزی هدفمند و تولید آثاری فاخر ظرفیت های گردشگری خراسان شمالی به خوبی برای گردشگران معرفی شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی ادامه داد: این استان ظرفیت های گردشگری گوناگونی در حوزه های تاریخی، طبیعی، مذهبی و کشاورزی دارد که به خوبی معرفی نشده است.
حسین نژاد تصریح کرد: معرفی ظرفیت های گردشگری استان باید به نحوی انجام شود که گردشگران شناخت جامعی از جاذبه های این استان به دست آورند و تصور آنها از خراسان شمالی محدود به چند ظرفیت طبیعی نباشد.
ضرورت تدوین سند راهبردی گردشگری
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی نیز گفت: نوروز امسال با فراهمسازی برخی زیرساختهای مناسب جهت جذب و ماندگاری گردشگران این استان از یک معبر سفر به مقصد میانی سفر تبدیل شد.
علی مستوفیان افزود: خراسان شمالی در سالهای گذشته تنها محل عبور مسافران بوده است که با برنامهریزی و هم افزایی دستگاه هایی اجرایی در جذب و ماندگاری گردشگران از معبر سفر به مقصد میانی سفر تبدیل شد.
وی تاکید کرد: برای تبدیل این استان به مقصد اصلی گردشگری نیازمند سند راهبردی هستیم و پیگیری ها برای تدوین این سند در دستور کار است.
مستوفیان افزود: نشست هایی نیز با اساتید دانشگاه های خراسان شمالی برای تدوین علمی این سند راهبردی انجام شده است.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور، بین دو قطب زیارتی مشهدالرضا (ع) و گردشگری شمال واقع شده و هرساله بیش از ۲۰ میلیون زائر و گردشگراز این خطه گذر می کنند.
نظر شما