به گزارش خبرنگار ایرنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز پنجشنبه در دیدار با ماموستا عبدالرحمن مرادی امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه افزود: در این ۴۴ سال عمر انقلاب اسلامی دفاع از کیان سرزمین اسلامی مان یک موضوع عمومی بوده و همه ادیان و قومیت ها بهویژه اهل تسنن شهدای فراوانی تقدیم کردند که بخش زیادی از آنان شهدای برداران اهل سنت بهویژه در استان های مرزی بودند.
وی در ادامه به نقش شهدای اهل سنت در دفاع از مرزهای کشور در اوایل انقلاب اشاره کرد و گفت: برداران اهل سنت ما بهخصوص قوم کُرد در زمان پیروزی انقلاب در مبارزه با گروهک ها و نحله های ضد انقلاب با رشادت و فداکاری که خود در دفاع از وحدت و یکپارچگی کشور از خود نشان دادن نقش بسزایی داشتند و تمام توطئه دشمنان را خنثی کردند.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد برداران اهل سنت کُرد ما همواره با بصریت و آگاهی از نظام اسلامی دفاع کردند و نمونه آن در اغشاشات سال گذشته بود که بهرغم برنامه ریزی دقیق دشمنان؛ در مقابل آنها ایستادند.
معاون رییس جمهور در ادامه وحدت برداران اهل سنت در سرزمین اسلامی ایران را الگوی بسیار خوب برای دیگر کشورهای اسلامی دانست که بسیاری از این کشور ها همسایه به از این وحدت و برادری نیاز دارند.
به مناطق مرزی و محروم باید بیشتر توجه شود
امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: اگر به تاریخ حدقل ۲۰۰ سال گذشته کشور بنگریم می بنیم هر کس آمده بخشی از آن را جدا کرده و ایران را تکه تکه و کوچک کردند اما در این ۴۴ سال پیروزی انقلاب اسلامی بهرغم این همه دشمنی، توطئه ها و جنگ، با رشادت شهدا و همّت امام راحل (ر]) و مقام معظم رهبری اجازه ندادن یک وجب خاک کشور به بیگانگان داده شود و این خیلی ارزشمند است.
ماموستا عبدالرحمن مرادی بیان داشت: مردم مرز های کشور چه شیعه و سنی، کُرد و ترک چه زبانی داشته باشند مهم نبود؛ وحدت و سرزمین مان مهم بود و با تمام وجود تمامیت مهین و نظام اسلام با جان فدایی دفاع کردند. و این باید مد نظر ما باشد.
وی بیان داشت قطعا تمام ملت ایران اسلامی ما با تنوع قومی، مذهبی خاصی که دارند، حامی نظام اسلامی اهداف و آرمان آن هستند ما نیز باید قدردان این حمایت ها باشیم.
ماموستا مرادی ادامه داد: همان طور در سال گذشته با تحریک دشمنان، مشکلات اقتصادی، تورم و خیلی مسائل دیدیم، نزدیک بود مردم به حرف دشمنان گوش بدهند اما با هوشیار مردم و بصیرت و تدابیر مقام معظم رهبری، مسئله حل و مردم بیدار شدند و خط خودشان را از دشمنان جدا کردند.
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود به تنوع مذهبی وقومی استان کرمانشاه اشاره کرد گفت: حقیقتا مردم اهل سنت کرمانشاه در مرز اورامانات از قبل از انقلاب، اوایل انقلاب قبل از شروع دوران دفاع مقدس، بعد از جنگ در مبارزه با گروهک ها و نحله ها از کشور دفاع کردند و اکنوننیز در حال دفاع هستند.
ماموستا مرادی اضافه کرد : بنابراین می طلبد نظام به روستاهای مرزی و محروم این منطقه بهویژه خانواده شهدا و ایثارگر آن بیشتر توجه کند و به مشکلات آنان مورد رسیدگی قرار گیرند، زیرا آنها و بهخصوص خانواده شهدا سرمایه های عظیم برای کشور هستند.
استان کرمانشاه بیش از ۳۰ هزار ایثارگر دارد
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، هزار و ۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.
نظر شما