استاندار کرمانشاه: نقشه راه هوشمند برای ارائه خدمات به زائران اربعین طراحی می شود

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: برای ارایه خدمات بهتر در زمان اربعین یک نقشه راه هوشمند تدوین می‌شود که لازم است همه براساس این نقشه به اجرای برنامه‌ها و ارایه گزارش عملکرد خود بپردازند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدطیب صحرایی عصر شنبه در جلسه ستاد اربعین استان که در سراسری جلسات استانداری برگزار شد، افزود: همه ادارات و ارگان‌های مختلف باید با نظارت سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی و همراهی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی برای خدمات رسانی بیشتر و بهتر به زائرین در این ستاد اقدام کنند.

وی تاکید کرد: ضرورت دارد که یک نقشه راه براساس یک آمایش روشن و دقیق برای انجام کارها و اقدامات این ستاد تهیه شود و همه براساس این نقشه به ارایه گزارش عملکرد خود بپردازند.

مقام عالی استان ادامه داد: همه دستگاه ها موظف هستند که از شرق تا غرب استان همه امکانات و اقدامات لازم را اجرای بهتر برنامه های این ستاد ایجاد کنند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به حضور استان‌های معین برای همکاری در اجرای برنامه‌های اربعین خاطرنشان کرد: باید به عنوان استان‌های هدف درخواست های مشترک به این استان‌ها بدهیم و اعلام کنیم که از کنگاور تا قصرشیرین به چه امکاناتی نیاز داریم.

وی تاکید کرد: ضرورت دارد که علاوه بر تدوین یک نقشه راه در استان یعنی از کنگاور تا مرز، باید یک نقشه راه هم از قصرشیرین تا مرز خسروی برای اجرای بهتر و دقیق‌تر برنامه‌ها تهیه شود.

صحرایی با اشاره به ضرورت ارسال گزارش‌های دقیق به ستاد مرکزی اربعین کشور در آینده ادامه داد: دستگاه‌ها تلاش کنند که این گزارش‌ها دقیق و به روز باشد.

وی بیان داشت: یکی از سیاست‌ها و برنامه‌ها برای ارایه خدمات به زائرین در زمان اربعین درگیرشدن حداکثری سازمان‌های اداری و مردم باشد و مردم در معرض نسیم این رحمت الهی و خدمات رسانی قرار گیرند تا نتایج با تاثیرگذار بیشتری همراه شوند.

استاندار تصریح کرد: در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار خودرو در زمان اربعین وارد استان شدند و باید براساس نقشه راه و اجرای دقیق و بدون کم و کاست برنامه‌ها تلاش شود تا این عدد امسال افزایش چشمگیر پیدا کند و همه امکانات در استان برای ارایه خدمات به زائرین با پیش بینی و رفع گره‌های ترافیکی فراهم شود.

صحرایی گفت: برای زمان اربعین لازم است که همه امکانات نمازخانه‌ها و ظرفیت‌های اسکان فضای آموزش و پرورش، دانشگاه ها و اردوگاه ها برای ارایه خدمات به زائرین فراهم باشد و با یک مدیریت هوشمند و کار طراحی شده تمامی برنامه‌ها ساماندهی شوند.

وی اظهار کرد: برای جلوگیری از ترافیک در مرزها باید یک احساس آرامش و نظم و انضباط خاصی برای تردد خودرو در هر کدام از شهرهای استان وجود داشته باشد و تمامی این کارها باید براساس نقشه راه اجرایی شود.

استاندار کرمانشاه همچنین با تاکید بر اعزام مردم کرمانشاه در زمان اربعین به عتبات عالیات گفت: یکی از سیاست‌ها هم باید فراهم ساختن زمینه لازم برای اعزام بیشتر زائر از خود کرمانشاه باشد تا افراد بیشتری توفیق زیارت را پیدا کنند.

وی در پایان افزود: حتماً تمامی تکالیف دستگاه‌ها ارزیابی و نظارت خواهد شد و علاوه براینکه تلاش کنیم که رتبه اول را کسب کنیم. مهم‌تر از این، کسب آسایش وجدان در ارایه خدمات به زائرین است و همه ما نمره قبولی را از ساحت مقدس حضرت سیدالشهدا (ع) کسب کنیم.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

به گزارش ایرنا، مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزیی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به حلب و سپس ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha