به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمد حسینینژاد روز دوشنبه بیان اینکه انرژی نقش بسزایی در اقتصاد استان و به طور خاص تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در انتخاب شعار سال دارد، افزود: برای پاسخگویی به نیاز استان طی سال گذشته ۹۱ میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان صرف توسعه، اصلاح و بهینه سازی شبکه های توزیع برق در بخش هوایی و زمینی شد.
وی با یادآوری اینکه برق از اساسیترین اولویتهای تولید است، بیان کرد: سرانه مصرف برق را میتوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی و ترازوی پیشرفت محسوب کرد که بر این پایه، سرمایهگذاری انجام شده در این بخش در راستای پاسخگویی به نیازهای آینده و آینده نگری صنعت توزیع برق صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق با بیان اینکه سرانه خاموشی هر مشترک در سال گذشته حدود ۸۵ صدم دقیقه در روز به ازای هر مشترک بود، اضافه کرد: سمنان از جمله استان هایی در کشور است که تعرفه صنعتی و کشاورزی در آن اهمیت بالایی دارد.
وی افزود: کیفیت برق توجه خاصی را می طلبد و این مهم در طراحی و بهره برداری از شبکه های توزیع برق به دقت رعایت می شود.
حسینی نژاد با بیان اینکه سمنان در زمینه کاهش تلفات برق جز استان های ممتاز کشور قرار دارد و عدد آن حدود ۶.۷۵ درصد است، اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۲۴ خدمت مورد نیاز جامعه به صورت غیرحضوری و از یک درگاه وب سایت و اپلیکیشن برق من انجام میشود تا امکان خدمترسانی بیشتر در راستای تکریم ارباب رجوع فراهم شود.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط تولید برق در کشور و عدم ناترازی تولید و مصرف امسال نیز مانند سنوات گذشته مدیریت مصرف برق از سوی تمامی مشترکان مورد انتظار است و این شرکت تمام سعی خود را به کار میگیرد که با برنامه ریزی، کمترین میزان مدیریت بار را در شبکه اعمال کند.
حسینی نژاد خاطرنشان کرد: کارکنان این شرکت بدون وقفه و مستمر برای تامین برق تمامی مشترکان استان تلاش میکنند و از همکاری تمامی مردم استان که سال گذشته حدود ۳۸ هزار مگاوات صرفهجویی در مصرف را داشته اند تقدیر و تشکر میکنم.
به گزارش ایرنا، ۷۶ و ۱۹ صدم درصد مشترکان استان سمنان مربوط به تعرفه خانگی، پنج و ۹۹ صدم درصد عمومی، یک و ۷۵ صدم درصد کشاورزی ، یک و ۴۲ صدم درصد صنعتی ، ۱۴ درصد تجاری و بقیه هم مربوط به بخش ۵۹ صدم درصد روشنایی معابر است.
حدود ۴۰۰ هزار مشترک برق از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بهرهمند هستند.
نظر شما