پیمان عبداللهیفر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خرید بیمهنامه توسط شالیکاران از نمایندگیهای بیمه، شعب بانک کشاورزی، مدیریتها و مراکز جهادکشاورزی امکانپذیر است.
وی با اشاره به اهمیت بیمه شالیزارها و ضرورت توجه شالیکاران به این مهم خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۴ هزار نفر از برنجکاران استان اراضی خود را بیمه کردند و سطح تحت پوشش بیمه این اراضی به ۲۰ هزار هکتار رسیده است.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان درباره بیمه باغات چای بیان کرد: چایکاران نیز برای خرید بیمه نامه باید به نمایندگیهای بیمه و ادارات چای شهرستانهای مختلف استان مراجعه کنند.
وی اظهار کرد: بر اساس تفاهمنامه بانک کشاورزی با صندوق حمایت از توسعه صنعت چای، نیازی به حضور چایکاران به شعب بانک نیست، پس از دریافت لیست چایکاران از طریق صندوق، بیمهنامه آنها صادر میشود.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ چایکار از بیمهنامه برخوردار شدند و بیش از چهار هزار هکتار از باغات چای استان تحت پوشش بیمه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه از ابتدای بیمهگذاری محصولات کشاورزی در گیلان برای سال زراعی جدید از(مهرماه پارسال) تاکنون، بیش از ۴۱ هزار نفر نسبت به خرید بیمهنامه در بخشهای زراعی، باغی، دامی و شیلاتی اقدام کردند، اضافه کرد: کشاورزان با انتخاب تعرفههای مختلف میتوانند برای خرید بیمه نامه محصولات کشاورزی اقدام کنند از اینرو توجه به تعرفه ها باید مورد توجه متقاضیان باشد.
گیلان دارای ۳۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی گیلان هستند.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان گفت: افزون بر ۶۹ میلیارد تومان بابت غرامت خسارت پدیده های طبیعی در سال زراعی گذشته به کشاورزان بیمهگذار استان پرداخت شده است. افزون بر ۶۹ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان گیلان پرداخت شد
نظر شما