«رضا تحویلیان» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقدام مهم در سال گذشته از سوی دولت سیزدهم و با تشکیل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج و با تخصیص پنج هزار میلیارد تومان اعتبار به این صندوق فعالیت خود را در کشور بهمنظور کاهش هزینه داروها در سبد خانوارها آغاز شد.
وی افزود: در همین راستا در حالی که در دولت پیشین تنها پنج بیماری زیر پوشش بیمه سلامت قرار داشتند این تعداد در دولت سیزدهم به ۱۰۷ بیماری افزایش پیدا کرد تا افرادی که دچار بیماریهای خاص و نادر هستند، دیگر دغدغهای برای پرداخت هزینههای درمان خود نداشته باشند و با حمایت این صندوق، رایگان خدمات دارویی را دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه اضافه کرد: از آبان ماه سال گذشته که این امر محقق شد تا آخر سال مجموع اعتبارات اختصاص یافته به این گونه بیماران در استان کرمانشاه از سقف ۴۰۰ میلیون تومان به ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان رسید و پس از آن نیز سقف این اعتبارات برای استان برداشته شد.
پرداخت ۸.۵ میلیارد تومان هزینه درمانی به بیماران خاص و صعب العلاج استان
تحویلیان افزود: در سال گذشته در مجموع حدود ۱۳ میلیارد تومان هزینه بیماران خاص و صعب العلاج در استان سند زده شد که از این میزان تاکنون حدود ۸.۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده و پرداخت ها همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان نشان دار شده اند افزود: برای ارائه خدمات به بیماران خاص و صعبالعلاج، بستر «مدیریت نشان» در نظر گرفته شده است یعنی فرایند مدیریت نشان، مجموعه اقدامات در بستر سامانههای الکترونیکی است که با هدف خرید راهبردی خدمات، برقراری تناسب بین قوانین بیمهای و نیاز اختصاصی هر بیمار همچنین تسهیل دسترسی به موقع بیماران به خدمات مورد نیاز تعریف شده است.
وی اظهار کرد: در صورتی که بیمار دارای نشان بیماری خاص و صعب العلاج باشد، میتواند مطابق با بسته ابلاغی وزارت بهداشت از مزایای صندوق خاص و صعب العلاج بهره مند شود.
تمام هزینه های دارو و اعمال جراحی بیماران سرطانی پرداخت می شود
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با بیان اینکه این صندوق توانسته است هم اکنون بسیاری از دغدغه خانواده های این گونه بیماران به ویژه بیماران سرطانی را برطرف سازد، گفت: هم اینک تمام هزینه های این بیماران اعم از دارویی ، شیمی درمانی، تزریق ، ام آر آی، آزمایشگاه های پاتولوژی و نمونه برداری را بیمه تقبل کرده است.
وی افزود: علاوه بر این هزینه های اعمال جراحی را نیز بیمه سلامت در بیمارستان های دولتی به میزان صد در صد و در بیمارستان های خصوصی به میزان ۸۰ تا ۱۰۰ درصد را نیز تقبل کرده است.
تحویلیان اضافه کرد: یکی از آرمان ها و ارزش های نهایی نظام این است که هموطنان در زمان بیماری و مریضی به فرموده مقام معظم رهبری هیچ دغدغه ای برای هزینه درمانی نداشته باشند از اینرو در همین راستا دولت سیزدهم خدمات درمانی فوق العاده ای را در بحث پوشش رایگان بیماران صعب العلاج، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و دیگر اقشار جامعه و هرکسی که بیمه درمانی ندارد را در دستور کار قرار داده که در دنیا این خدمات پزشکی و درمانی بی نظیر است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون یک میلیون و ۳۲۹ هزار نفر از جمعیت استان کرمانشاه در قالب پنج صندوق بیمه سلامت همگانی، روستاییان، کارکنان دولت، سایر اقشار و ایرانیان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که این تعداد ۶۳.۵ درصد از جمعیت کل استان را تشکیل می دهد.
به منظور رفاه بیمه شدگان و دسترسی سریع و آسان به خدمات تشخیصی درمانی بیمه سلامت در استان با هزار و ۲۶۲ مرکز درمانی در سطح استان اعم از پزشکان عمومی، متخصص، فوق تخصص، دندانپزشک، داروخانه و مراکز پاراکلینیک، فیزیوتراپی ها، بیمارستان ها و مراکز درمانی روستایی قرارداد همکاری منعقد کرده است.
نظر شما