به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از ستاد خبری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، عبدالجلال سعید افزود: این ستاد ۱۶ عضو شامل نمایندگانی از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، آتشنشانی، اورژانس، هلال احمر، مرکز بهداشت شمال تهران، خدمات شهری منطقه ۷ و مناطق معین، ستاد بحران منطقه ۷، پلیس راهنمایی و رانندگی، پلیس انتظامی، سازمان آب و فاضلاب، شرکت توزیع نیروی برق، مخابرات، دبیرخانه HSE (بهداشت، ایمنی، محیط زیست) شهرداری تهران و دوام (داوطلبان واکنش اضطراری محله) است.
وی ادامه داد: سهشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ نخستین جلسه این ستاد به منظور هماهنگی و تشریک مساعی بین اعضا در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد. یکی از مصوبههای این جلسه بازدید از محل برپایی نمایشگاه کتاب تهران بود تا با بررسی موقعیت و شرایط میدانی با همکاری کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه، نسبت به جانمایی نیروهای امدادی، انتظامی و خدماترسان و اجرایی کردن مصوبات اقدام کنیم.
مسوول ستاد پیشگیری و مدیریت بحران سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران همچنین گفت: ارزیابی ایمنی محیطی و انعکاس ناایمنیها، عدم انطباقها و ملاحظات هر یک از دستگاههای تخصصی به ستاد برگزاری، جانمایی محلهای نصب علائم و تابلوهای خروج اضطراری، شناسایی فضاهای تخلیه امن اضطراری و تدقیق مسیرهای ویژه امدادی از دیگر اقدامات ستاد پیشگیری و مدیریت بحران سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، پیش از برپایی نمایشگاه است.
سعید خاطرنشان کرد: تهیه و ارائه نقشه کدگذاریشده از محل برگزاری، نظارت بر فرایند استقرار غرفهها و آمادهسازی فضاهای نمایشگاهی، ارائه آموزشهای ایمنی، اطفاء حریق، تخلیه اضطراری و کمکهای اولیه به مسوولان برگزاری و غرفهداران، تخصیص و تجهیز فضای مناسب جهت استقرار تیمهای واکسیناسیون کرونا در محل نمایشگاه و امکانسنجی و تصمیمگیری درخصوص برقراری یک مرکز درمانگاهی (تأمین پزشک، دارو و زیرساختهای لازم)، برخی از مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده در نخستین جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت بحران سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir برگزار می شود.
نظر شما