به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره جهاد کشاورزی ملایر؛ «یوسف کاکاوند» روز شنبه در این باره اظهار داشت: برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان جدی است و با متخلفان برخورد میشود.
وی افزود: با وجود اخطارهای ابلاغ شده و تخریبهای صورت گرفته، برخی افراد اقدام به ساخت مجدد بنا در اراضی زراعی روستای ازناو و سلطان آباد کردند که با افراد خاطی برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر بیان کرد: در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تبصره ۲ ماده ۱۰ و حکم ماده ۳، با حضور دادستان، اکثر سازهها در اراضی کشاورزی و باغ های روستاهای ازناو و سلطانآباد تخریب شد.
کاکاوند ادامه داد: حجم تخریبهای صورت گرفته به حدی گسترده بود که از پنج دستگاه لودر و بیل مکانیکی برای عملیات استفاده شد.
وی افزود: دیوارکشیها، فنس کشیها و قطعهبندی اراضی بهجز خانه باغیهایی که مجوز ساخت داشتند، تخریب شدند.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر بیان کرد: این در حالیست که با وجود هشدارها و اخطارهای ابلاغ شده و حتی تخریب های صورت گرفته، برخی افراد اقدام به ساخت مجدد بنا در همان اراضی کردند.
کاکاوند گفت: پس از مراجعههای متعدد گشت امور اراضی جهاد کشاورزی و هشدارهای شفاهی به مالک و تحویل سه اخطاریه، دستور تخریب سازهها صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: در صورت ساخت مجدد بنا در اراضی زراعی و باغ های این منطقه، علاوه بر مجازات سه برابری ارزش ریالی بنا، برای فرد خاطی تا ۶ ماه حبس در نظر گرفته میشود.
به گزارش ایرنا؛ پیش از این نیز رئیس کل دادگستری استان همدان نیز هشدار داد پس از صدور حکم تخریب ساخت و ساز غیرمجاز ضرورت دارد و دستگاه متولی در کمترین زمان و بدون توجه به سفارش افراد، حکم را اجرایی میکند.
شهرستان ملایر دارای بیش از ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم و آبی و ۸.۹ درصد اراضی زراعی کشاورزی استان همدان و بیش از ۱۶ هزار هکتار اراضی باغی است.
نظر شما