به گزارش ایرنا علی محمد عبدلی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود:از این تعداد ۲۰۰ مقاله بصورت پوستر و مابقی بصورت سخنرانی ارائه می شود.
وی اظهار کرد: در این کنگره شرکت کنندگانی از کشورهای استرالیا، اندونزی ، کانادا، آمریکا، امارات، ترکیه ، افغانستان ، چین، قزاقستان ، برزیل ، انگلیس، هند، لهستان، ایتالیا، عمان و سوئد به صورت مجازی سخنرانی می کنند.
عبدلی ادامه داد: با توجه به اینکه این کنگره به صورت بینالمللی برگزار می شود، لذا تمامی سخنرانیها به زبان انگلیسی و تمامی مقالات ارائه شده به دبیرخانه جشنواره نیز به زبان انگلیسی است.
وی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون ۸۰ مرکز خصوصی و دولتی در سراسر کشور در زمینه درمان ناباروری فعالیت دارند، اظهار کرد: نخستین نوزاد حاصل از درمان های انجام شده از سوی این مرکز در سال ۱۳۶۸ متولد شد.
حضور ۸۰۰ نفر در کنگره بین المللی طب تولید مثل
دبیر علمی کنگره بین المللی و جشنواره دانشجویی طب تولید مثـل و پنجمـین کنگره بین المللی ژنتیک نیز گفت: این کنگره در روزهای ۲۹ ، ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه در سالن دکتر جوادی بیمارستان شهید صدوقی برگزار می شود.
رضیه دهقانی فیروزآبادی محورهای این کنگره را ناباروری مردان، ناباروری زنان، پرستاری تولید مثل، سلول درمانی، ارتباط بیماری کووید ۱۹ و ناباروری، جنین شناسی، اپیدمولوژی ناباروری، حفظ باروری، اهدای جنین، اهدای تخمک، ایمنی نازایی، سلولهای بنیادی، نانو تکنولوژی و غدد ناباوری بیان کرد.
وی افزود: در این کنگره سه روزه ۸۰۰ نفر از دانشجویان و استادان رشته های ژنتیک، روانشناسی ، جنین شناسی ، مامایی ، پرستاری ، سلول های بنیادین و دیگر رشته مرتبط از سراسر دنیا حضور دارند.
وی با اشاره به برگزاری پنل های تخصصی در این کنگره تصریح کرد: همچنین نمایشگاهای از دستاوردهای شرکت های دانش بنیا ، دارویی و تجهیزات پزشکی در زمینه درمان ناباروری نیز همزمان با این کنگره برپا می شود.
پژوهشکده علوم تولید مثل یزد با همت و گردهمایی جمعی از متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی در سال ۱۳۶۸ راه اندازی شد و در سال ۱۳۷۹ از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به عنوان قطب علمی کشور در زمینه ناباروری و تولید مثل معرفی شد.
نظر شما