تکمیل تونل دوم حیران نیازمند هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

اردبیل - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت : حفاری تونل دوم حیران به اتمام رسیده و تکمیل آن نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش ایرنا ، محبوب حیدری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تکمیل حفاری تونل مصمم هستیم با انتخاب پیمانکار جدید در سال جاری زیرسازی و راه‌اندازی مسیر ۲ طرف تونل آغاز و به روی خودروهای عبوری گشوده شود.

وی درباره احداث بزرگراه اردبیل - سرچم نیز افزود: این بزرگراه با پیگیری‌های مستمر نایب رییس مجلس ، استاندار اردبیل و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در جذب اعتبارات روند اجرایی مناسبی دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: امسال پنج هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافته که ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال آن از محل ردیف‌های ملی و سه هزار میلیارد ریال هم از محل تهاتر نفت پرداخت می‌شود.

حیدری ادامه داد: به‌رغم تخصیص این اعتبارات هنوز مطالبات پیمانکاران به میزان یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال پرداخت نشده است.

وی همچنین با بیان اینکه مسیر کلور - درام در ۲ قطعه در دست اجراست ، افزود: با وجود بدهی ۹۵۰ میلیارد ریالی به پیمانکاران ، امیدواریم با تخصیص اعتبار عملیات اجرایی این طرح تداوم یابد.

حیدری درباره تکمیل بزرگراه اردبیل – مشگین‌شهر گفت: به‌رغم سختی کار در این طرح و طلب پیمانکار به میزان ۹۰۰ میلیارد ریال، مسیر اصلی طرح تکمیل شده و زیرگذرها و روگذرهای آن هم از سوی موسسه عاشورا قرارگاه خاتم‌الانبیا احداث می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل به تکمیل جاده گردشگری سرعین – آلوارس به طول ۱۰ کیلومتر و کریق – آرموداق به طول ۸.۵ کیلومتر در سال جاری اشاره کرد و افزود: قرار است این طرح‌ها در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه در استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ، از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر ، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران ، صایین ، کجل، نقدوز ، الماس ، لنگان ، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha