طرح کابل برق خودنگهدار در خراسان رضوی نیازمند چهار هزار میلیارد ریال اعتبار است

مشهد-ایرنا- قائم مقام مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: پروژه بزرگ تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار برق در استان نیازمند چهار هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۲ است.

علیرضا خدابنده روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در شرکت توزیع برق خراسان رضوی، ابرپروژه ای است که نیاز به برنامه ریزی، پشتیبانی و پیگیریهای جدی فراوانی در بخشهای مختلف دارد.

وی ادامه داد: شرکت توزیع برق خراسان رضوی در سال گذشته عملکرد خوبی در اجرای این پروژه در مقایسه با سایر شرکتهای توزیع نیروی برق کشور داشته و توانسته هزار و ۵۵۰ کیلومتر شبکه سیم مسی را به کابل خودنگهدار تبدیل کند.

خدابنده هدفگذاری امسال شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در اجرای پروژه تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار را ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر ذکر و بیان کرد: برای تحقق این هدف توجه به چند موضوع ضرورت دارد که شامل تامین مالی، تامین کالا و اجرای باکیفیت پروژه است.

وی اظهار داشت: نیمی از منابع مالی پروژه تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار باید از محل منابع داخلی شرکت و بخشی نیز باید از محل فروش سیم مسی تامین شود، در این راستا طی مکاتبات و پیگیریهایی که از طریق ارتباط با شرکت توانیر انجام گرفت، برای تامین مالی این پروژه تلاش شد از ظرفیت گشایش اعتباری، تسهیلات بانکی، فروش اوراق، اسناد، تهاتر و سایر ظرفیتهایی که خارج از روال مرسوم است، استفاده شود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد: با بهره گیری از شیوه های مذکور بتوان چهار هزار میلیارد ریال نقدینگی را برای خرید لوازم، کابل و یراق آلات جهت اجرای پروژه تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار تامین کرد.

وی در خصوص تامین کالا و ابزار مورد نیاز پروژه تبدیل شبکه سیم مسی فشار ضعیف به کابل خودنگهدار گفت: برای تحقق این موضوع، حوزه معاونت مالی و پشتیبانی مناقصه های لازم را برگزار کرده است، بخشی از قراردادهای منعقده برای تامین کابلهای ۵۰ و ۷۰ و سایر تجهیزات مورد نیاز این پروژه نیز به انجام رسیده و برخی دیگر در حال انجام است.

استفاده از کابل خودنگهدار به عنوان یکی از انواع سیم و کابل مزایای بسیار زیادی دارد. این محصولات سبب کاهش اتلاف انرژی می شوند و قیمت آنها نیز بسیار مقرون به صرفه تر از کابل های مسی است. به همین دلیل خطر به سرقت رفتن آن ها نیز کاهش پیدا می کند.

طول شبکه توزیع برق خراسان رضوی ۴۲ هزار کیلومتر است که همه شهرستانهای استان به جز مشهد، طرقبه شاندیز را زیر پوشش دارد.

برای خواندن مطالب بیشتر اینجا را مطالعه کنید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha