مرمت و احیای میراث فرهنگی چالوس نیازمند اعتبارات کافی است

نوشهر- ایرنا - رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چالوس گفت : اختصاص اعتبارات قطره چکانی توسعه زیرساخت ها، مرمت و احیای آثار باستانی در حوزه میراث فرهنگی را دچار مشکل کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین متاجی روز شنبه در همایش تخصصی به مناسبت هفته میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چالوس افزود : اعتباراتی که سال گذشته از محل مصوبه کمیته برنامه ریزی شهرستان برای این حوزه اختصاص داده شده حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است که در هیچ شرائطی این اعتبار پاسخگو نیست.

وی بیان داشت : درحالی چالوس با توجه به هویت تاریخی آن نظیر برخورداری از جنگل های هیرکانی ۴۰ میلیون ساله، مدرسه تاریخی پروین اعتصامی، کاروان های سنگی و کارخانه حریر بافی جزو یکی از شهرستان های تاریخی به شمار می آید و ضمن آنکه حدود ۴۲ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی در این منطقه داریم.

این مسوول اظهار کرد : در زمان حاضر برای مرمت و احیای کاروان های سنگی در روستای دونا حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه دارد و ضمن آنکه برای مرمت و احیای دیگر آثار تاریخی نظیر مدرسه پروین اعتصامی که به عنوان یک اثر شاخص است و بنا داریم این مکان را به موزه برای دانش آموزان تبدیل کنیم.

مرمت و احیای میراث فرهنگی چالوس نیازمند اعتبارات کافی است

نماینده مردم شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت : ضعف پیدا شدن رد پای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دسترسی به اسناد بالادستی جزو مظلومیت های این وزارتخانه است و متاسفانه این وزارتخانه تاکنون نتوانسته از قوانین پنج ساله توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از ابتدا تا برنامه ششم توسعه بهره ببرد.

محمدعلی محسنی بندپی افزود : امیدوارم در قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه اقتصادی که بنا به تاکید معاون رییس جمهوری قرار است در روز یکشنبه هفته جاری پس از تصویب هیات دولت به مجلس شورای اسلامی ارایه شود همکاران ما بتوانند با نگاه حمایتی از این وزارتخانه دفاع کنند

بازدید از کاخ اجابیت کلاردشت باید همگانی شود

نماینده مردم شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : این کاخ با قدمتی بیش از ۱۰۰ سال متاسفانه انحصاری است و اغلب مردم بومی و حتی گردشگران داخلی و خارجی در بازدید از این کاخ ممنوعیت دارند و بایددرب این کاخ برای عموم مردم باز شود.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد : کلاردشت برابر آمار رسمی، سال گذشته پذیرای حدود هفت میلیون مسافر و گردشگر بوده که حدود ۱.۵ میلیون نفر آن گردشگر خارجی بودند اگر این کاخ به روی گردشگران خارجی باز شود به طور حتم در سال آینده شاهد چند برابری ورود گردشگران به این شهرستان و رونق اقتصادی این منطقه خواهیم بود.

شهرستان چالوس با ثبت ۴۲ اثر تاریخی، دارای سه نقطه شهری و ۱۷۰ نقطه روستایی درغرب مازندران قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha