۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۳
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 85121194
T T
۷ نفر

برچسب‌ها

۴۸۰ میلیارد تومان تسهیلات در بخش صنایع تبدیلی گیلان پرداخت شد

رشت -ایرنا - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سال گذشته ۴۸۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی استان پرداخت شد که در راستای جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی استان به تاکید استاندار انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، صالح محمدی عصر چهارشنبه در جلسه شورای کشاورزی گیلان با اشاره به شعار سال با عنوان افزایش تولید و مهار تورم خاطر نشان کرد: سیاست جهاد کشاورزی در کشور و گیلان، افزایش تولیدات کشاورزی و همه اقدامات در راستای ارتقا بهره وری است.

محمدی با بیان اینکه گیلان با برخورداری از خاک حاصلخیز و منابع آبی ظرفیت تولید سه تا ۳.۵میلیون تن محصولات کشاورزی را دارد، افزود: این استان در تولید چای، ابریشم، زراعت چوب، گل گاوزبان و محصول راهبردی برنج جایگاهی خاص دارد از این رو گیلان به عنوان استانی سبز در راستای امنیت و اقتدار غذایی به عنوان سیاست‌های بالادستی، نظام می تواند موثر باشد.

وی در ادامه با تشریح وضعیت کشت و کار برنج در سال زراعی جاری اظهار کرد: نشاء برنج تا امروز در ۸۲ درصد از ۲۳۸ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد و اراضی باقیمانده نیز در حال انجام است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: پیگیری لازم در ارتباط با الگوی کشت محصولات کشاورزی در راستای مدیریت بهینه منابع انجام شد که بادام زمینی، چای و برنج سه محصول کشاورزی استان در قالب این الگو قرار گرفته که پیگیری سایر محصولات از جمله حوزه آبزی پروری را نیز در دستور داریم.

جلسه شورای کشاورزی گیلان عصر امروز جهارشنبه به ریاست اسدالله عباسی استاندار گیلان برگزار شد. بیشتر بخوانید: کشاورزی گیلان نیازمند مکانیزاسیون و بهره‌گیری از دانش روز است

گیلان دارای ۳۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده‌ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند. گیلان همچنین یکی از تولیدکنندگان مهم طیور در کشور است.

این خطه بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha