به گزارش ایرنا، یعقوبعلی نظری روز شنبه در شورای معادن خراسان رضوی افزود: باید از ظرفیت معادن برای برنامه ریزی بهتر در توسعه استان عدد و رقم و شناخت لازم و کافی داشته باشیم.
وی با بیان این که سیاست ما بودجه محور نیست بلکه ضرورت محور است افزود: مسوولان دستگاههای اجرایی به خصوص در شهرستانها نباید با طرح مسایلی که خلاف قانون است مطالبات نادرست ایجاد کنند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به باطله های معدنی در خواف گفت: باطله ها نباید بلاتکلیف بمانند و باید هر چه زودتر کار کارشناسی آنها انجام و تعیین تکلیف شوند.
نظری با اشاره به خسارات احتمالی برخی از معادن به محیط زیست هم افزود: همه دستگاههای مرتبط باید کارکرد معادن را در بازه های زمانی مشخص رصد و خسارات ناشی از آنها را جمع بندی کنند و دبیرخانه شورای معادن هم باید گویا، فعال و پیشتازانه عمل کند و عقب ماندگی و غفلت در این رابطه قابل گذشت نیست.
پسماند یا باطله معدنی به مواد باقیمانده در فرایند جداسازی بخشهای ارزشمند از بخشهای غیر ارزشمند یک سنگ معدن گفته میشود.
به گزارش ایرنا، خراسان رضوی استانی معدنخیز است و معادن جزء مزیت های اصلی سرمایه گذاری در این منطقه به شمار می رود.
در این استان سنگ آهن با ۵۹ معدن، آهک و آلومینیوم آهکی با ۴۴ معدن، سنگ تزیینی و نما با ۲۴۳ معدن، کرومیت با ۷۱ معدن، مس با ۵۲ معدن، گچ با ۵۱ معدن، طلا با هشت معدن، منگنز با ۳۶ معدن و سیلیس با ۲۷ معدن وجود دارد که ذخیره قطعی برخی از آنها به بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن می رسد.
نظر شما