محمد مرادی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:میزان بار مصرف حامل انرژی برق در کهگیلویه و بویراحمد به روزانه۳۶۱ مگاوات رسیده و با توجه به ناترازی تولید و مصرف برق نیاز است میزان مصرف این حامل انرژی مهم در استان روزانه ۳۰ مگاوات کاهش یابد.
وی با یادآوری اینکه ۶۷۰ مشترک عمومی و اداری در استان وجود دارد که این مشترکان روزانه ۱۲ مگاوات برق مصرف می کنند تاکید کرد: نیاز است دستگاه های اجرایی مصرف برق را مدیریت کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: همچنین ۵۵۲ مشترک صنعتی بزرگ در استان فعالیت دارد که روزانه ۲۲ مگاوات مصرف می کنند.
مرادی با یادآوری اینکه ۸۵درصد از مشترکان برق استان در بخش خانگی است تصریح کرد: بخش عمده ای از مدیریت مصرف برق نیازمند صرفه جویی در مصرف خانوارهاست.
وی اظهار کرد:خاموش کردن کولرهای گازی مازاد در مناطق گرم و یا استفاده از دور کند کولر آبی در مناطق عادی، همچنین ایجاد سایهبان برای کولر، عدم استفاده از دستگاههای برقی غیرضروری، کاهش مصرف در ساعت های پیک بار ( ۱۴ تا ۲۱)، مدیریت مصرف روشنایی ساختمانها و نیز رعایت دمای آسایش یعنی دمای ۲۴ درجه از جمله راهکارهای برخوردار شدن از پاداش خوش مصرف های برق است.
وی عنوان کرد: بهینهسازی موتور کولرهای آبی ونصب موتورهای پربازده، استفاده از سایبان برای کولرها، استفاده از کولرهای گازی اینورتردار، سرویس کولرهای گازی قبل از تابستان، توجه به بسته نگاهداشتن در و حفظ دمای خنک ساختمان از دیگر راهکارهای مدیریت مصرف است.
تلاش برای کاهش مصرف برق دستگاه های اجرایی
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از نیمه دوم خرداد تا ۱۵ شهریورماه ساعت کار کارکنان از ۶ صبح الی ۱۳ عصر است.
مرادعلی پیوند اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیات وزیران و به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعات آغاز به کار و خاتمه تمامی دستگاههای اجرایی به منظور مدیریت مصرف برق تغییر کرده است.
حدود ۳۰۰ هزار مشترک برق در بخش های صنعتی،کشاورزی و خانگی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
نظر شما