«خلیل احمدیان» روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سال گذشته نیز طرح هادی ۱۳ روستا با ۱۴ میلیارد تومان هزینه اجرا شده بود، افزود: با مسیرگشایی و احداث مسیر، جدولکشی و هدایت آبهای سطحی و آسفالت معابر در قالب طرح هادی روستایی، این سکونتگاههای مولد از لحاظ زیست محیطی، اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و مدیریتی دستخوش تغییر و تحول میشود.
به گفته وی طرح هادی در تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان مطالعه شده است و امسال طرح هادی ۱۵ روستا بازنگری و پنج روستای دیگر در مجموع با چهار میلیارد تومان اعتبار مطالعه میشود.
«احمدیان» به آسفالت ۱۰۰ هزار مترمربع از معابر روستایی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: امسال در حالی حدود ۲۰ میلیارد تومان برای آسفالت معابر روستایی هزینه میشود که سال گذشته نیز با ۱۹.۵ میلیارد تومان هزینه، بخشی از معابر ۲۳ روستا از جمله گلتپه، آغجهکهل، اوخچی، قمتپه، داشبلاغ بازار، آلماچوان، کرمجوان، کرجآباد، کردهده، ینگجه و بلوکآباد آسفالت شد.
مدیر بنیاد مسکن مراغه: امسال نیز آسفالت ۱۰۰ هزار مترمربع از معابر روستایی با حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هدفگذاری شد که زودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
وی این را هم بیان کرد که افزایس بهره وری کار روستائیان، بهبود معیشت و سطح زندگی در روستاها، جلب سرمایهگذاری در روستاها، تکمیل و اصلاح چرخه تولید – مصرف روستایی و پیشگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان به شهرها از جمله اهداف کلی اجرای طرح هادی در مناطق روستایی است.
به گزارش ایرنا با نگاهی گذرا به فعالیتهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراغه در سال گذشته میتوان سهم این نهاد انقلابی در عمران و آبادانی روستاها را به خوبی متوجه شد.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی علاوه بر مطالعه، بازنگری و اجرای طرح هادی روستایی، در زمینه احداث و مقاومسازی مساکن روستایی و حتی احداث مساکن شهری نیز فعالیت دارد.
مراغه ۱۷۲ روستا دارد که زیرساختهای آنها در بخشهای مختلف راه، برق، گاز و ارتباطات طی دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفته است و توسعه روستایی جزء دستاوردهای شاخص دولت طی یکسال اخیر در مناطق روستایی این شهرستان به شمار میرود.
نظر شما