اخطار مدیریت بحران کشور به شهرداری ها برای جمع‌آوری نخاله‌های سطح رودخانه ها

ساری - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نخاله ها و زباله ها در کنار رودخانه ها بلای جان کشور شده و این رویه باید به پایان برسد؛ گفت: شهرداری ها تا ۱۵ تیرماه فرصت دارند تا نسبت به جمع آوری نخاله ها چاره اندیشی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محمد حسن نامی در حاشیه بازدید از نقاط حادثه خیز بابل در جمع خبرنگاران بیان کرد: تا ۱۵ تیرماه به تمامی شهرداری ها و متولیان امر فرصت داده شد تا برای جمع آوری و ساماندهی نخاله ها در سطح رودخانه های کشور چاره اندیشی کنند و در غیر این صورت که کوتاهی در این زمینه بر اساس ماده ۲۱ تخلف محسوب می‌شود و بر اساس ماده ۲۲ متخلف تحویل مقامات قضایی خواهد شد .

وی افزود: به شهرداری های کشور اعلام شد که طرح ساماندهی آبهای سطحی را جدی بگیرند که این امر بر زیباسازی شهر موثر است.

نامی ادامه داد : تقاضای جدی ما از شهروندان این است که هشدار ها در خصوص حوادث طبیعی احتمالی را جدی بگیرند و سهل انگاری در این بخش مرگ‌ آفرین است.

وی اظهار داشت: در سال گذشته در ۲۶ استان کشور ۸۲ نفر به خاطر جدی نگرفتن هشدار ها جان خود را از دست دادند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در حادثه امامزاده داوود تهران که در سال گذشته سیل ویرانگری اتفاق افتاده بود چند مرتبه نسبت به ساخت و سازهای غیرمجاز هشدار داده بودیم.

رفع مشکل زباله بابلکنار

وی در ادامه با بیان اینکه برای حل مشکل زباله بابل که در سایت انجیلسی بابلکنار مستقر می باشد باید فکری اساسی شود؛ افزود: در حال حاضر مشکل پسماند بابل به عنوان مهم‌ترین دغدغه و اولویت شهرستان است که از سوی مسئولان و مردم مطرح شده است و باید هر چه سریعتر برای آن چاره اندیشی شود.

اخطار مدیریت بحران کشور به شهرداری ها برای جمع‌آوری نخاله‌های سطح رودخانه ها

وی بیان کرد: مازندران دارای بهترین پوشش جنگلی و گیاهی است و این سرمایه‌های ملی باید برای نسل آینده حفظ شود.

وی شرایط استان مازندران را در کشور ویژه بیان کرد و افزود : جنگل های هیرکانی در مازندران میراث بسیار گرانبهای قدیمی است که همه باید در حفظ آن تلاش کنیم.

اخطار مدیریت بحران کشور به شهرداری ها برای جمع‌آوری نخاله‌های سطح رودخانه ها

نامی اظهار کرد: بسیاری از جنگل های شمال کشور به خاطر آتش سوزی از بین می روند که خیلی از این موارد به خاطر بی احتیاطی است.

وی گفت : در یک سال گذشته یک‌ هزار و ۷۲۳ مورد آتش سوزی در جنگل های کشور اتفاق افتاد که با کمی احتیاط این امر اتفاق نمی افتاد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سفر یک روزه به بابل از رودخانه بابلرود در محدوده پل تاریخی محمد حسن خان، پل نوشیروانکلا، پل تخریب شده محدوده دونه سر ، سایت زباله انجیلسی و بخش‌هایی از نقاط حادثه‌خیز بابلکنار بازدید کرد.

شهرستان ۵۴۰ هزار نفری بابل دارای ۶ بخش می باشد که بسیاری از نقاط حادثه خیز بابل در جنوب این شهرستان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha