۲۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۹
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 85136755
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دستور استاندار کردستان برای پیگیری مشکلات آموزشیاران سواد آموزی

سنندج- ایرنا- استاندار کردستان بر پیگیری مشکلات آموزشیاران (آموزش دهنده‌های) نهضت سواد آموزی استان تاکید کرد و خواستار تلاش برای رفع این مشکلات شد.

به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز یکشنبه در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان کردستان در سنندج اظهار کرد: تعداد زیادی از آموزش‌دهنده‌های استان در مراجعه به ما خواستار پیگیری مشکلات خود از جمله تبدیل وضعیت هستند که بخش عمده‌ای از این افراد حق دارند و ما نیز این مشکلات را به جد پیگیری و در مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش دنبال خواهیم کرد و در حد توان برای حل آن تلاش می کنیم.

وی در ادامه افزود: سواد آموزی یکی از برکات انقلاب اسلامی و از اسناد افتخار ما به شمار می رود و با تشکیل این نهضت امروز درصد کمی از جمعیت فعال کشور بیسواد هستند در حالیکه قبل از انقلاب شرایط به گونه دیگری بود.

استاندار کردستان اضافه کرد: در زمینه شناسایی افراد بی سواد و جذب آنان به سمت سواد آموزی، امروز شرایط سخت‌تر از گذشته است و با وجود ضعف‌هایی که در حوزه امکانات و اعتبارات وجود دارد، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: جلسات سوادآموزی در سطح شهرستان‌ها و با ریاست فرماندار برگزار شود و در جلسه آینده شورای پشتیبانی، گزارشی در زمینه برگزاری این جلسات و اهتمام فرمانداران ارائه شود.

زارعی کوشا ادامه داد: هر جایی که جامعه هدفی در اختیار داریم باید برای باسواد کردن آنان برنامه‌ریزی کرده و مسیر سواد آموزی را تسهیل کنیم.

بیش از ۳۴ هزار نفر از جامعه هدف در کردستان بیسواد مطلق است

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه، وضعیت سواد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان تا سال ۱۴۰۱ را تشریح کرد و افزود: در این رده سنی تعداد ۳۴ هزار و ۶۵۷ نفر بی سواد مطلق باقی مانده است و تا سال ۱۴۰۱ نرخ با سوادی جمعیت ۶ سال به بالای استان ۸۶.۱۰ و جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان ۹۶.۷۰ درصد است.

گلبهار خسروی با اشاره به عملکرد سواد آموزی استان در پوشش حجم دوره‌های سواد آموزی در سال تحصیلی جاری، اظهار کرد: در مجموع سه دوره تحصیلی، ۹۰.۲۴ درصد حجم دوره ها پوشش داده شده است و عملکرد دوره سواد آموزی ۷۴.۷۴ درصد، دوره انتقال ۹۶.۳ و دوره تحکیم ۹۹.۸۶ درصد است.

وی به چالش‌های پیش روی سواد آموزی استان در سال تحصیلی جاری اشاره کرد و افزود: تغییر رویکرد سازمان در کلاس گذاری به شیوه تلفیقی، تاخیر در کلاس، تداخل آموزش با ایام کاری مخاطبان، کمبود فضا و رغبت کم افراد برای شرکت در کلاس را از مهمترین مشکلات است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان همچنین گزارشی از اعتبارات، هزینه کرد و پرداخت‌های مالی نیز ارائه و با بیان اینکه مبلغی بیش از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به استان تخصیص داده شده است، تسویه حساب کامل با موسسات طرف قرار داد، برون سپاری فعالیت های سواد آموزی در سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰ و پرداخت تشویقی به سواد آموزان سال های ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ را از جمله عملکرد مالی حوزه اعلام کرد.

وی یادآور شد: با پرداخت های صورت گرفته، تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ سواد آموزی استان هیچ گونه بدهی در قبال آموزش دهندگان و سایر طرح‌ها و برنامه ها ندارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha