به گزارش خبرنگار ایرنا، معصومه ابراهیمی هژیر روز سه شنبه در جشن نواختن زنگ ثبت ملی قصه گویی ایرانی اظهار داشت: زنگ قصه گویی همزمان با سراسر کشور در ۳۱ پایگاه اوقات فراغت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان به صدا درآمد.
وی با اشاره به برپایی جشن آغاز کارگاههای تابستانه کانون اظهار داشت: هماهنگی اجرای برنامه های اوقات فراغت در سالجاری با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل ورزش و جوانان انجام شده تا دانش آموزان را که بیشترین جامعه هدف ما هستند زیر پوشش قرار دهیم.
وی ادامه داد: کانون پرورش فکری با قدمت ۶۰ ساله تنها مرکز تخصصی کودک و نوجوان در سراسر کشور است که در آغاز انقلاب با حمایت ویژه حضرت امام خمینی (ره) و شهید باهنر و شهید بهشتی فعالیت های خود ادامه داده و در طول ۴۰ سال بعد از انقلاب فعالیت های تخصصی از جمله انتشار کتاب، تولید فیلم، تولید انیمیشن برای کودکان و نوجوانان را در دستور کار خود داشته است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، کشف استعدادهای هنری و ادبی و حمایت و هدایت آنها را از اهداف کانون برشمرد.
ابراهیمی هژیر گفت: جشنواره قصه گویی در راستای رونق قصهگویی و با هدف ارج نهادن به سنت قصهگویی، گسترش خدمات جنبی کتابخانهها و ایجاد انگیزه مطالعه در کودکان در سه سطح ملی، منطقهای و استانی هر ساله برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی گفت: رویکرد این جشنواره پرداختن بیشتر به قصههای قرآنی است تا بتوانیم مفاهیم زندگی را از طریق داستانهای قرآنی به نسل آینده آموزش دهیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان ادامه داد: پرداختن به قصههای آیینی و سنتی، قصههای نو و کلاسیک، قصههای نود ثانیهای با زبان اشاره برای دانش آموزان با نیازهای ویژه نیز در دستور کار جشنواره قصه گویی قرار دارد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان گفت: قصه وسیلهای برای فهم بهتر موضوع محسوب میشود که از طریق آن میتوانیم پیامهای بسیاری را در یک محور بهخصوص مطرح کنیم.
ابراهیمی هژیر، یکی از رسالتهای اصلی کانون، پرورش نسلهای آینده برشمرد و گفت: قصهگویی یکی از ابزارهای تربیت نسلهای آینده است و برهمین اساس کانون سیاستگذاری مدونی در این حوزه پیش بینی کرده است.
آغاز ثبت نام کارگاههای حضوری فصل تابستان کانون
وی با اشاره به برگزاری کارگاههای متنوع تابستانه با ۶۲ نوع فعالیت گفت: آموزش نقاشی، خوشنویسی، نمایش خلاق، نوشتن خلاق، ساخت انیمیشن، کاردستی، اوریگامی، قصه گویی، عکاسی، کارگاه مادر و دختری، حافظ خوانی، شاهنامه خوانی، روخوانی قرآن، شعر و داستان، چرتکه، سفالگری، معرق، معرفی کتاب، زبان انگلیسی، زبان فرانسه، زبان آلمانی، زبان عربی، مهارتهای زندگی آموزش خانواده، نمایش عروسکی و عروسک سازی از جمله فعالیت های کارگاههای تابستانه کانون است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با اشاره به برگزاری کلاسهای ورزشی در سالجاری ادامه داد: امسال با هم افزایی و استفاده از ظرفیت مربیهای آموزش و پرورش، بهزیستی، بنیاد رضوی و فنی و حرفهای جامعه هدف بیشتری زیر پوشش برنامه های کانون قرار میگیرد.
زنگ ثبت ملی قصهگویی ایرانی امروز سه شنبه همراه با برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری و با حضور کودکان و نوجوانان و والدین آنها در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان همزمان با سراسر کشور نواخته شد.
در پایان این آیین سند ثبت ملی قصه گویی ایرانی رونمایی و امضا شد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با ۳۰ کتابخانه ثابت، ۱۰ کتابخانه سیار، سه کتابخانه پستی و ۴۳ مرکز فرهنگی، هنری دارای بیش از ۱۴ هزار عضو فعال است.
نظر شما