به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم رحیمینیا روز سهشنبه در نشست امضای قرارداد سپردن مدیریت طرح های مرتعداری به مجریان در دفترخانه اسناد رسمی شهرستان جیرفت اظهار کرد: یکی از اولویتهای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مدیریت و حفاظت از مراتع است زیرا تا زمانی که مشارکت جوامع محلی نباشد مدیریت مراتع دچار مشکل خواهد شد.
وی افزود: در اجرای بند ۲٠ فصل دوم شیوه نامه فنی و اجرایی بهره برداری از مراتع کشور و به منظور حفاظت، صیانت و احیای مراتع، این هفت طرح اجرا شد و با تنظیم اسناد در دفترخانه اسناد رسمی، قرارداد به نماینده مرتعداران مراتع شهرستان های جیرفت، عنبرآباد و رودبارجنوب سپرده شد.
رحیمی نیا ادامه داد: به استناد تبصره ذیل ماده ۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها، ما باید بهرهبرداران ذیحق و ذیصلاح را شناسایی کنیم و پروانه چرا در اختیار آنها قرار دهیم.
وی با بیان اینکه این افراد بعد از ۲ فصل بهرهبرداری و صدور پروانه چرا باید اقدام به تهیه طرح مرتعداری کنند افزود: طبق ماده قانونی فوق هرگونه بهرهبرداری از عرصههای منابع طبیعی باید در قالب طرح باشد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با اشاره به اینکه طرح مرتعداری پایه و اساس مدیریت ما در عرصههای منابع طبیعی است، اضافه کرد: تمامی برنامههایی که باید در طرح اجرا شود، پیشبینی شده و برای ما ملاک عمل، مفاد کتابچه طرح و قرارداد است.
به گزارش ایرنا کل مراتع جنوب استان کرمان در هشت شهرستان یک میلیون و ۹۴۱ هزار هکتار است.
نظر شما