به گزارش ایرنا، مجید طهوریان عسکری چهارشنبه شب در رویداد کشوری "مشهد، شهر دوستدار دوچرخه" که در تالار شهر برگزار شد، افزود: طی دو ماه گذشته دوچرخهسواران استان موفق به دریافت پنج مدال طلا، سه مدال نقره و چهار مدال برنز کشوری و ۲ مدال طلا و یک مدال برنز برون مرزی شدند.
وی بیان کرد: در گروه اعزامی دوچرخه سواران به بازیهای آسیایی اکثریت از دوچرخه سواران مشهد و استان خراسان رضوی بودند، باید از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کرد تا پرچم کشور در بازیهای برونمرزی بالا رود و نام خراسان رضوی و مشهد را در مسابقات ملی پررنگ کرد لذا ماموریت جدی شورا و شهرداری مشهددر خصوص این ظرفیت، توجه به حوزه همگانی دوچرخهسواری است که قله آن به ورزش قهرمانی تبدیل خواهد شد.
رئیس هیات دوچرخهسواران خراسان رضوی گفت: امروز همراهان دوچرخه سواری اشتراکی در مشهد بیش از ۲۷ هزار نفر هستند که در سطح کشور بینظیر است؛ شبکه دوچرخه اشتراکی بسیاری از شهرها و کلانشهرها تعطیل شده اما همچنان دوچرخه اشتراکی مشه میدرخشد و این خدمت را غیر از مشهد به شهرهای دیگر نیز تسری یافته است. پ
وی اظهار امیدواری کرد، فروش اقساطی ۸۸ هزار و ۸۸۸ دوچرخه با همکاری بانک مهر مورد استقبال همشهریان قرار گیرد تا خودروهای تکسرنشین را کنار بگذارند که این موجب کاهش آلودگی هوا، اداره بهتر شهر، کاهش ترافیک و افزایش سلامت جسم و روح همشهریان خواهد شد.
عضو شورای شهر مشهد گفت: توجه مجموعه شورای ششم برای اولین بار و به صورت ویژه به دوچرخه سواری بانوان بوده؛ در بودجه امسال شهرداری، ۲۱ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت دوچرخهسواری بانوان در نظر گرفته شده است؛ مردان راحتتر از شبکه دوچرخه اشتراکی استفاده میکنند اما بانوان به دلایل متعدد از جمله حفظ امنیت خود نمیتوانند از این امکان به راحتی استفاده کنند.
عسگری با تاکید بر اینکه نباید موضوع دوچرخه سواری بانوان در محیطهای امن را فراموش کنیم، گفت: دختران ما دوچرخهسواری را دوست دارند و محیطی امن برای این ورزش فراهم کرد تا از آن محروم نشوند؛ معاونت عمران شهرداری و شهردار باید اقدامات ویژه تری برای توسعه زیرساخت دوچرخهسواری بانوان در نظر بگیرند.
وی از شهردار مشهد خواست تا باشگاه دروچه سواری اشتراکی را در مشهد راه اندازی کند تا دوچرخهسواران مشهد به استانهای دیگر نروند.
نظر شما