به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، حجتالاسلام محسن ابراهیمی روز شنبه در آیین رونمایی از سامانه مسیر (سامانه مدیریت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه) در گلستان و مراسم تحلیف و آغاز به کار ۴۰ مشاوره خانواده این استان اظهار کرد: در قالب راهاندازی این سامانه، نظام رتبهبندی مشاوران و نظارت الکترونیک بر تمام فرایندهای مشاوره امکانپذیر خواهد شد.
وی بیان کرد: مشاوران در دعاوی خانواده و محاکم خانواده به صلح و سازش و مداخلات پیشگیرانه از طلاق کمک میکنند.
معاون مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضاییه گفت: اکنون حدود ۴۰۰ مرکز مشاوره موفق به اخذ مجوز شدند که این فرآیند در حال توسعه کمی و کیفی است.
وی اضافه کرد: مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده طبق دستور رییس قوه قضاییه در حوزه مشاوره خانواده از چهار سال پیش فعالیت خود را با برگزاری آزمونها و طی مراحل مختلف جذب و اعطای پروانه و نظارت بر عملکرد وکلا و مشاوران و کارشناسان کار خود را آغاز کرد.
رییس کل دادگستری گلستان نیز گفت: دعاوی خانواده و طلاق یکی از مهمترین چالشها محسوب میشود و قانون حمایت از خانواده الزام قانونی کرده تا در پروندههایی که در قالب دعاوی خانوادگی به ویژه طلاق تشکیل میشود از نظر مشاوران هم استفاده شود.
حیدر آسیابی اظهار کرد: مرکز مشاوره خانواده آسیبشناسی علت و دلایل وقوع اختلافات زوجین که منجر به تشکیل دعاوی خانوادگی شده را شناسایی و راهکارهای قانونی و اجتماعی برای حل و فصل این اختلافات به زوجین ارائه میدهد.
وی تصریح کرد: اگر زوجین به توافق نرسیدند نظر کارشناسی خود را به قاضی دادگاه ارائه میکند و دادگاه با ملاحضه نظر مشاورهای تصمیم خود را اعلام میکند.
وی یادآور شد: مجتمع قضایی خانواده روز پنجشنبه با حضور استاندار در مرکز استان راهاندازی شد که آغاز به کار این مشاوران نیز افق روشنی را در استان برای کاهش طلاق و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن ترسیم خواهد کرد.
نظر شما