به گزارش خبرنگار ایرنا، مالباختگان روز سهشنبه در این رابطه اظهار داشتند: گردانندگان شرکت "ب-خ" از حدود سه سال قبل با گرفتن پول از متقاضیان و ثبت نام از آنان، قرارداد فروش انواع خودرو با قیمت بین ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان زیر قیمت بازار با آنان قرارداد امضا می کرد.
یکی از مالباختگان به خبرنگار ایرنا گفت: گردانندگان این شرکت تا مدتی پیش تعدادی خودرو به مشتریان خود عرضه کرده اند اما از حدود یک ماه قبل این روند متوقف شده و این افراد پس از خالی کردن حساب های خود متواری شده اند.
علی کهوری اضافه کرد: در کانال تلگرامی شرکت حدود یکهزار نفر از مشتریان عضو هستنند که اکنون حدود ۵۰۰ نفر از آنان مالباخته محسوب می شوند و به نظر می رسد رقم پول های واریز شده بدون دریافت خودرو، نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.
وی مدعی شد: در حالی که جابجایی پول بالای ۲۰۰ میلیون تومان در سیستم بانکی به سادگی امکانپذیر نیست و مستندات قانونی می خواهد، این فرد چگونه میلیاردها تومان پول را یک شبه از حساب خارج کرده و پیش از آن هم درباره منشاء پولهای واریزی مورد سوال قرار نگرفته است.
سایر معترضان نیز با گفته های کم و بیش مشابه ، اظهارات کهوری را تایید کردند.
ساعتی پس از آغاز این تجمع ، فردی به نمایندگی از دادگستری در جمع معترضان حاضر شد و در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد.
مسئول یاد شده با تایید کلاهبرداری انجام شده گفت: ۲ نفر از متهمان این پرونده شب گذشته قصد خروج از کشور و فرار به گرجستان را داشتند که پیش از آن دستگیر شدند و متهم اصلی نیز به دبی گریخته که از طریق پلیس اینترپل برای استرداد وی اقدام شده است.
تلاش ایرنا برای دریافت پاسخ رسمی از دادگستری تا لحظه ارسال خبر بی نتیجه ماند.
نظر شما