به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر جواد شاهین فر روز چهارشنبه در حاشیه آیین تجلیل از مادران بیش از ۲ قلوزا در بیمارستان بنت الهدی بجنورد اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اجرای طرح جوانی جمعیت، بسته های حمایتی را برای مادران بدحال و زایمان های بیش از ۲ قلو از هنگام پروسه ۶ ماه به بعد در نظر دارد.
وی افزود: در مجموع چهار هزار نفر از مادران باردار، شیرده و اطفال زیر پنج سال تحت پوشش این دانشگاه قرار دارند و از خدماتی حمایتی برخوردارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسانشمالی تصریح کرد: ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین یکی از برنامههای اصلی دانشگاه علوم پزشکی است که در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت اجرا می شود.
شاهین فر بر ترویج زایمان طبیعی تاکید کرد و گفت: وضعیت جسمانی بیشتر مادرانی که با روش طبیعی فرزند خود را به دنیا می آورند به سرعت بهبود یافته و نوزادان سالمی خواهند داشت.
کاهش سزارین از اولویت های علوم پزشکی
شاهین فر خاطرنشان کرد: ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین یکی از برنامههای اصلی معاونت درمان این دانشگاه است که در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت اجرا می شود.
وی افزود: برگزاری کلاسهای آموزشی برای مادران باردار، تکمیل فرمهای رضایت سنجی مادران باردار و توانمندسازی ماماها در راستای ترویج زایمان طبیعی در حال اجراست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسانشمالی ادامه داد: جشنواره ملی هنر در مامایی نیز خردادماه سالجاری با هدف توانمند سازی ماماها و ترغیب مادران به زایمان طبیعی در مرکز خراسان شمالی با حضور مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
در این استان یک میلیون نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و ۲۵۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.
نظر شما