به گزارش ایرنا، دکتر محمد هادی ایمانیه، عصر چهارشنبه در آیین نکوداشت استاد محمد نعمتی استاد خوشنویس و کاتب قرآن در ارسنجان افزود: اگر در جایی احساس کردیم و دیدیم که جوان ما نسبت به هویت ملی و دینی خود بی تفاوت شده این را باید به عنوان یک زنگ خطر تلقی کنیم و بپذیریم که دشمن توانسته از جوان ما هویت زدایی کند و آن عشقی که جوان ما به خاک و کشورش داشته را از او بگیرد و او را دچار بی هویتی کند.
وی ادامه داد: اگر نباشند امثال استاد محمد نعمتی، این هویت زدایی با این حجم از حمله و شبیخون فرهنگی دشمن به سرعت اتفاق خواهد افتاد.
ایمانیه اظهار کرد: بنابر این، همه ما مسئولان باید هرچه می توانیم تلاش کنیم که علاوه بر ایجاد هویت، آن هویت هایی که مردم احساس می کنند را حفظ کنیم و ارتقاء دهیم و به ویژه به نسل جوان منتقل کنیم.
استاندار فارس گفت: استاد محمد نعمتی نعمتی، نمونهای از یک ایرانی عاشق اسلام و قرآن است و امثال ایشان نمی توانند بدون عشق و دلدادگی به قرآن اینگونه زیبا و خوش بنویسند و ما باید به وجود چنین افرادی افتخار کنیم چرا که این نسل ها هویت کشور ما را حفظ کرده اند.
خرید بخشی از آثار استاد نعمتی
استاندار فارس همچنین گفت: تعدادی از آثار ارزشمند استاد نعمتی را خریداری خواهیم کرد تا آنها را به عنوان هدیه به میهمانانی که به دیار فارس سفر می کنند تقدیم کنیم و نخستین اثر را نیز به آیت الله رئیسی رئیس جمهور که به زودی به فارس سفر می کند تقدیم خواهیم کرد.
ساختمان کاتبان وحی تکمیل می شود
استاندار فارس، در خصوص ساختمان نیمه تمام کاتبان وحی شهر ارسنجان نیز گفت: ظاهرا ۲۰ سال از آغاز ساخت این بنا می گذرد و همچنان نیمه تمام باقیمانده که اعتبار لازم برای تکمیل آنرا به زودی تامین می کنیم و به عنوان هدیه به این شهر عزیز قرآنی تقدیم خواهیم کرد.
ایمانیه افزود: در قبرستان قدیمی این شهر بر روی برخی سنگ قبرها خوشنویسی های بسیار قدیمی وجود دارد که تک تک این آثار را باید به عنوان آثاری از عشق و علاقه مردم به هنر، دین، خاک و کشورمان با تمام توان حفظ کنیم و برای کمک به حفظ آنها اعلام آمادگی می کنیم.
در این آیین استاندار فارس با اهدای لوح تقدیر از نیم قرن کتابت قرآن، ادعیه، مناجاتنامه و فعالیتهای فرهنگی و هنری استاد محمد نعمتی تجلیل کردند.
همچنین در حاشیه این مراسم از ۲ اثر جدید استاد نعمتی رونمایی شد.
محمد نعمتی در سال ۱۳۲۳ در شیراز متولد شد. عشق به خوشنویسی و کتابت قرآن وی را بر آن داشت تا با مشق از روی آثار خوشنویسان برجستهای همچون میرزا احمد نیریزی و محمد شفیع ارسنجانی کتابت نخستین قرآن را در سال ۱۳۴۶ آغاز کند.
وی با کتابت دهها قرآن، صدها تابلو خوشنویسی و صدها کتیبه و زیارتنامه بقاع متبرکه جزو پرکارترین خوشنویسان عصر حاضر است.
قرآن ۳۰ صفحهای (هر جزء یک صفحه)، قرآن ۳۰۰ صفحهای در قطع مربع، قرآن تلفیقی خط نسخ و ثلث از آثار برجسته این استان خوشنویسی است.
انجمن قرآن نگاران ایران متشکل از شاگردان برجسته وی و جمعی از تذهیبکاران شیراز توسط استاد محمد نعمتی تاسیس شده است.
استاد نعمتی که به اعتقاد بسیاری از بزرگان عرصه خوشنویسی احیاگر خط نسخ ایرانی در دوره معاصر به شمار میرود هماکنون عضو شورای تشخیص انجمن خوشنویسان ایران است.
شهرستان ارسنجان از در ۱۱۵ کیلومتری شیراز واقع شده است.
نظر شما