به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز شنبه در نشست هماندیشی و سیاستگذاری برنامههای هفته عفاف و حجاب در سنندج اظهار کرد: نگاه به این مساله نباید بر مبنای نفرت از افراد باشد.
وی با بیان اینکه کار در حوزه عفاف و حجاب باید از موازی کاری خارج شود، افزود: قرارگاه عفاف و حجاب می تواند از فعالان اجتماعی، منتقدان و صاحبنظران برای مشارکت در این نشست دعوت کند تا به چالش های این بخش جواب داده شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان، رعایت حقوق اجتماعی را هدف مهم ترویج عفاف و حجاب در جامعه برشمرد و افزود: جامعه ما امروز تکلیف قانونی، شرعی و اخلاقی دارد و اینگونه نیست که با یک ناهنجاری کشور از دست برود بلکه مساله نوع برخورد با افراد هنجارشکن است.
لزوم برخورد انسانی به هنجارشکنان مساله دیگری بود که نماینده ولی فقیه در استان بر آن تاکید کرد و افزود: حجاب از نظر حقوقی، فرهنگی و ارزشی قابل بررسی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان نیز گفت: هدف قرارگاه عفاف و عفاف، هماهنگی در برنامه ریزی، سیاستگذاری و اجراست.
مهدی رمضانی افزود: دشمن اهمیت تمرکز بر حجاب به عنوان نماد برجسته ویترین نظام جمهوری اسلامی را به خوبی فهمیده است و طرحهای تخصصی دانشگاهیان در این زمینه راهگشاست.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان نیز حجاب را نماد نظام جمهوری اسلامی و فریضه الهی و قرآنی دانست و افزود: با بدحجابی مواجه هستیم که امنیت روانی جامعه را هدف قرار داده است.
حجت الاسلام سید محمد سادات افزود: بدحجابی امنیت روانی جامعه را هدف قرار داده است.
نظارت بر حجاب و عفاف کارکنان ادارات، برگزاری اردوهای دوره های تبیینی یاوران امین با حضور ۲ هزار دانش آموز دختر و پسر، تعالی فرهنگی سازمان ها با توجه به نیروی انسانی، پرهیز از تفکر لیبرالی، برگزاری دوره های شناختی و تبیینی فرهنگی و تولید محتوا مباحثی بود که شرکت کنندگان در این نشست مطرح کردند.
نظر شما