امیرحسین جمشیدی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۵۰ میلیارد تومان از این اعتبار در سال ۱۴۰۲ و ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیز در سال ۱۴۰۳ جذب خواهد شد.
وی ادامه داد: تخصیص و جذب این میزان اعتبار برای مرمت این بناهای تاریخی در طول عمر مرمتی هیچ یک از بناهای تاریخی فارس سابقه نداشته است.
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری فارس اظهارکرد: این اعتبار صرف مرمت و بازسازی سقف بازار وکیل، مسقف کردن بازار حاجی و همچنین کف سازی و مرمت بدنه سراهای جانبی این بازارها خواهد شد و دستگاه اجرایی آن نیز اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
جمشیدی گفت: تلاش می شود که عملیات مرمت این بناها بدون تعطیلی آنها و به شکل مرحله به مرحله انجام شود.
وی افزود: این کار علاوه بر کمک به حفظ این آثار و بناهای تاریخی ارزشمند، در جذب گردشگر نیز تاثیر مثبت خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، مجموعه بازار وکیل یکی از مشهورترین بازارهای سنتی و تاریخی ایران است. ساخت بنای این بازار از سال ۱۱۳۷ خورشیدی آغاز شد و تا سال ۱۱۵۶ توسعه و تکمیل آن به طول انجامید.
این اثر در تاریخ ۱۷ تیر ۱۳۵۱ با شماره ثبت ۹۲۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
بازار حاجی نیز یکی از مکان های دیدنی شیراز و از قدیمیترین بازارهای شهر است که قدمت آن حدود یک هزار سال تخمین زده می شود.
این بازار در شمال شرقی مسجد جامع شیراز قرار گرفته و به دستور قوام الدین حسن ساخته شد.
بازار حاجی از جبهه شمالی مسجد شروع میشود و در همان جهت گسترش پیدا میکند.در این بازار میتوان کالاهای متنوعی مانند لباسهای محلی و سنتی، ترمه و محصولات خشکبار را خریداری کرد.
نظر شما