به گزارش ایرنا،حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در بیست و چهارمین همایش خیرین مدرسهساز استان کردستان در سنندج اظهار کرد: خیرین انسانهای فداکاری هستند که با بذل مال خود و ایثار در این مسیر یادگارهای حسنه ای به جای می گذارند که باید این اقدامات بازنماییهای وسیعی در سطح جامعه و در بعد فرهنگ سازی داشته باشد.
وی افزود: از همه مجموعههای مرتبط با خیرین مدرسه ساز خواستارم که نسبت به جذب خیرین جدید و نیز نگه داشت خیرین سابق اقدام کنند تا چالشهای مرتبط با حوزه فضاهای آموزشی و تربیتی با کمک اعتبارات دولتی کاهش پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه باید به اقدامات خیرین جهت داد، یادآور شد: نباید تلاشهای خیرین بیهوده هدر برود بلکه باید به مسیرهایی هدایت شوند که بیشترین ثمر را برای نظام تعلیم و تربیت داشته باشند.
وی اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز نماد ایثار هستند لذا باید این الگوهای ناب در سطح جامعه بیش از پیش معرفی شوند تا نمونه این انسانهای والا بیشتر شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این آئین ضمن تجلیل از خیرین مدرسه ساز اظهار کرد: نام و یاد خیرین همواره قرین نام نظم تعلیم و تربیت بوده و اقدامات آنان ماندگارترین اقدام در تاریخ نظام تعلیم و تربیت است.
هاشم ناظمی جلال افزود: ما در مجموعه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس تمام تلاش خود را میکنیم تا ضمن بهرهگیری از ظرفیتهای مجموعه عظیم خیرین مدرسه ساز، اقدامات و زحمات آنان را به مسیرهایی هدایت کنیم که بیشترین بهره وری را داشته باشد.
وی یادآور شد: نیاز داریم بانک اطلاعاتی خیرین را همواره بروز نگه داریم تا ضمن پیگیری سلامتی آنان، در زمینه های مرتبط از مشاوره های آنان نیز بهره مند شویم.
در ادامه این آیین از ۱۷نفر از خیرین مدرسه ساز استان تجلیل شد.
نظر شما