۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۳۲
کد خبر: 85174698
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار مرکزی: آغاز طرح‌های جدید عمرانی خط قرمز دولت است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: آغاز عملیات اجرایی طرح‌های عمرانی جدید خط قرمز دولت سیزدهم است و اتمام طرح‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلص‌الائمه» روز چهارشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی استان مرکزی در اراک، افزود: ۸۰ هزار طرح نیمه‌تمام در کشور وجود دارد که اتمام این طرح‌ها نیازمند صرف ۳۰ سال اعتبارات کشور است و بخشی از این طرح‌های نیمه‌تمام از جمله بیمارستان ولیعصر(عج) در استان مرکزی قرار دارد.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم تنها در مواقع حساس و مهم طرح‌های جدید را در کشور و استان مرکزی آغاز می‌کند، گفت: سه‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی سال گذشته به استان اختصاص یافت که این منابع مالی هشت درصد از مجموع ۶ سال قبل از آن بیشتر است.

استاندار مرکزی ادامه داد: ۲ تا سه تقاطع غیرهمسطح نیمه‌تمام در شهرک ایبک‌آباد و خیرآباد در شهرستان اراک وجود دارد که اتمام این طرح‌ها از اولویت‌های استانداری مرکزی است.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: اقداماتی در مدت یک سال گذشته برای ایجاد پل خیرآباد اراک انجام شده که مشکلاتی از جمله وجود معارض در اجرای این پل وجود دارد که تسریع در اجرای آنها در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: ۲ رویداد مالی در شهرک صنعتی خیرآباد شامل ارایه پول توسط شرکت‌های صنعتی به شرکت خدماتی و ارایه منابع مالی توسط شرکت خدماتی به مالکان زمین برای اجرای این پل انجام می‌شود که باید به عنوان رویداد قابل قبول مالیاتی در نظر گرفته‌ شود.

استاندار مرکزی، کمبود منابع آبی را از جمله مهمترین مشکل منطقه ایبک‌آباد عنوان کرد و گفت: این منطقه با وضعیت بحرانی از نظر منابع زیرزمینی مواجه‌ است که استفاده از پساب این شهرک و شهر اراک از جمله راهکارهای رفع مشکل شهرک صنعتی ایبک آباد است که باید در اولین فرصت پیگیری شود.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: مجوزهای لازم توسط مراکز مربوطه برای رفع مشکل شهرک ایبک‌آباد داده شده و شرکت شهرک‌های استان مرکزی، فرمانداری اراک، شرکت آبفای استان مسئول رفع مشکل آب این شهرک هستند.

وی خاطرنشان کرد: مصوبه خرید چاه کشاورزی برای رفع مشکل آب شهرک ایبک‌آباد اراک توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی ارایه شده و این راهکار، راهکار موقت برای رفع مشکل این شهرک به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: چند شرکت در شهرک صنعتی ایبک‌آباد باز چرخانی پساب در این شهرک را تحت تاثیر قرار داده و باید برای این شرکت‌ها تصمیم‌گیری لازم انجام شود.

استاندار مرکزی نشان کرد: نیاز است کارگروهی با حضور فرمانداری اراک، شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی، آب منطقه‌ای و آبفا استان تشکیل و رفع مشکلات این شهرک مورد بررسی قرار گیرد.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: یک نشان حلال توسط سازمان استاندارد، یک نشان حلال توسط سازمان غذا و دارو و یک نشان نیز توسط اتاق اسلامی کشور صادر می‌شود که نشان حلال اتاق اسلامی کشور توسط سازمان‌ اسلامی حلال جهان پذیرفته‌ می‌شود.

وی گفت: این مهم نشان از اختلال‌هایی در ضرب نشان حلال در کشور دارد و راه حل آن در استان مرکزی نیست.

استاندار مرکزی ادامه داد: نشان حلال نشان کیفیت نیست، بلکه حکم رعایت مسایل اسلامی است و رفع این مشکل، افزایش تولید و صادرات را در کشور به همراه دارد و باید به مرکز اعلام شود.

جذب سرمایه‌گذار کلید رفع مشکلات اقتصادی است

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دوره‌ای مجمع نمایندگان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ایجاد سرمایه‌گذاری کلید رفع مشکلات اقتصادی باست و باید زمینه سرمایه‌گذاری‌های جدید در استان فراهم شود.

«ولی الله بیاتی» افزود: در قانون مجوز اعطای پساب به شهرک‌های صنعتی داده شده‌ و این مهم باید توسط مسئولان مربوطه پیگیری و برای رفع مشکلات آب شهرک ایبک‌آباد اراک اجرایی شود.

دادستان اراک هم در این نشست گفت: نشست شورای گفت و گوی بخش دولتی با خصوصی باید به گونه‌ای باشد که خروجی آن ارتقای فعالیت‌های اقتصادی را به همراه داشته‌ باشد.

« ربیع‌الله قربانی» افزود: این شورا در جاهایی که تصمیم گیرنده نیست نیز می‌تواند با پیشنهادات خود سیاست‌های اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار دهند که این مهم موجب افزایش همکاری بین دولت و بخش خصوصی می‌شود.

وی ادامه داد: افزایش همکاری بخش دولتی و خصوصی افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری را به همراه دارد.

فرماندار اراک در ادامه این نشست گفت: مشکل شهرک صنعتی ایبک‌آباد تنها مربوط به آب نیست و تصفیه خانه این شهرک نیز از دیگر مشکلات آن است.

«امیر هادی» افزود: اکنون پساب شهرک صنعتی ایبک‌آباد در رودخانه رها می‌شود که نیاز است با تصفیه آن به چرخه تولید بازگردد.

وی ادامه داد: انتقال پساب اراک به شهرک ایبک‌آباد، مشکلات دیگری را برای این شهر به همراه دارد.

حدود سه هزار واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha