دکتر محمدرضا اکبری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این کارشناسان سلامت به صورت تیمی یا انفرادی در ۹ شهرستان استان بر روند فعالیت هیات ها، تکایا، موکب ها و مساجد در تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.
وی افزود: همچنین بازرسی های بهداشتی مداوم از منابع تامین و مخازن آب، تهویه مکان های بسته و سرویس های بهداشتی محل های برگزاری عزاداری در حال انجام است.
اکبری با تاکید بر آموزش های بهداشتی به اعضای هیات امنای مساجد خراسان شمالی، یادآور شد: پیش از آغاز ماه محرم آگهی های آموزشی در خصوص رعایت موازین بهداشتی در مساجد و هیات های استان نصب شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: همچنین کلاس های توجیهی نیز برای برخی هیات امنای مساجد و متولیان امر برگزار شد.
وی با بیان اینکه افراد فعال در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند، خاطرنشان کرد: مواد غذایی باید در مکانی کاملا بهداشتی تهیه و توزیع شود.
اکبری افزود: در طبخ غذا باید از ظروف و تجهیزات مناسب استفاده شود و فاصله نگهداری مواد غذایی از زمانی پخت تا زمان مصرف بیشتر از ۲ ساعت نباشد.
در خراسان شمالی هزار و ۴۰۰ هیات مذهبی شناسایی شده که از این تعداد نام ۸۰۰ هیات در سامانه طوبی به ثبت رسیده است.
نظر شما